tag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post4576178238494650254..comments2024-03-07T15:09:40.089+01:00Comments on Cuinant a Canet........: BASTELLA DE POLLOAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-55174971728226885322014-10-26T10:45:23.150+01:002014-10-26T10:45:23.150+01:00Doncs no l'he tastat mai, t'ho pots creure...Doncs no l'he tastat mai, t'ho pots creure? A veure si m'animo a fer-la i em surt tan bé com la teva. <br />PetonsMónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-86848920706794103532014-10-23T19:19:40.151+02:002014-10-23T19:19:40.151+02:00No la he probado nunca per tiene una pinta genial....No la he probado nunca per tiene una pinta genial. Un besazo.Natihttps://www.blogger.com/profile/07546420402519109091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-44278188438713209242014-10-23T12:59:21.499+02:002014-10-23T12:59:21.499+02:00A mi la de pollo me gusta mucho y el crujiente de ...A mi la de pollo me gusta mucho y el crujiente de la pasta filo es una delicia.<br />Besos.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-54434816614883602402014-10-23T11:17:00.087+02:002014-10-23T11:17:00.087+02:00Hola Gemma, bon dia. Gracias por pasarte. Mi pan e...Hola Gemma, bon dia. Gracias por pasarte. Mi pan está adaptado porque quería simplificarlo. La receta tradicional es un poco diferente. Lo haré cuando pueda.<br />Tu receta es impresionante y me gustaría hacerla algún día. Te ha quedado de lujo. <br />Passa un bon dia.<br />BesetsThermofan. Marisa G.https://www.blogger.com/profile/11047228290895146530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-68783272737422279802014-10-22T22:58:40.152+02:002014-10-22T22:58:40.152+02:00Una molt bona proposta, no he fet mai aquest tipus...Una molt bona proposta, no he fet mai aquest tipus de recepta!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-8356807955157348392014-10-22T19:08:51.362+02:002014-10-22T19:08:51.362+02:00Gemma, otra receta que te hago la ola, me requeten...Gemma, otra receta que te hago la ola, me requetencanta...<br />BssDolores-MiGranDiversionhttps://www.blogger.com/profile/00510786432682741033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-74893511524451980182014-10-22T16:50:45.749+02:002014-10-22T16:50:45.749+02:00Que buena idea has tenido y de rechupete debia de ...Que buena idea has tenido y de rechupete debia de estar,ademas la pasta filo crujinete es tremenda¡<br />PetonsMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-42108565218577903012014-10-22T14:45:47.460+02:002014-10-22T14:45:47.460+02:00Ole, ole y ole... una impresionante empanada y ade...Ole, ole y ole... una impresionante empanada y además con toques exóticos, impresionante. Besos!<br /><br />AnaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-65118303046086729342014-10-22T13:44:23.640+02:002014-10-22T13:44:23.640+02:00Apa aquí! És que tenim ventall per tot...aquesta I...Apa aquí! És que tenim ventall per tot...aquesta Internacional (fantàstica!), d'altres amb història, d'altres dolces. Així que en tenim una per cada moment. Amb pasta filo ha de ser cruixent i deliciosa, i amb aquest punt dolç fa venir salivera! Petonets maca!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-42271919396399179072014-10-22T12:03:12.506+02:002014-10-22T12:03:12.506+02:00Ohhh que bona Gemma, m'encanta la bastella i a...Ohhh que bona Gemma, m'encanta la bastella i aquest punt de sucre li dona un punt rico, rico...<br />Petonets macaCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-12392279220619841582014-10-22T11:42:10.035+02:002014-10-22T11:42:10.035+02:00Ooooohhhh! m'agrada això de empanada internaci...Ooooohhhh! m'agrada això de empanada internacional. <br />Penso fer-la, no se quan, però la faré , sols llegir ja salivo.<br /><br />Una abraçada dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-27168056445733179802014-10-22T09:05:37.345+02:002014-10-22T09:05:37.345+02:00Recordo el dia que la vaig fer, a casa van flipar ...Recordo el dia que la vaig fer, a casa van flipar amb la bistella, es que queda molt i molt bona. He de tornar...fa molt, deliciosa Gemma! Petonets macaChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-52511686248026289082014-10-22T08:48:08.990+02:002014-10-22T08:48:08.990+02:00Quin punt de caramelització te que tenir aquest fa...Quin punt de caramelització te que tenir aquest farcit amb el sucre.<br /><br />Veig que de Marrakech et vas portar la recepte i 4 cacharrines ehhh<br />Petons Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-88155144208723076342014-10-22T08:39:38.245+02:002014-10-22T08:39:38.245+02:00Impresionante tarta!! La pasta filo da mucho juego...Impresionante tarta!! La pasta filo da mucho juego y aquí ha quedado perfecto!! Bss.conchihttps://www.blogger.com/profile/13259607380591294580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9065830297276524472.post-6060144487156513272014-10-22T08:06:26.510+02:002014-10-22T08:06:26.510+02:00em sorprèn el sucre moreno i el sucre glas en una ...em sorprèn el sucre moreno i el sucre glas en una recepta salada... deu quedar un contrast molt bo.<br />I com a empanada, prefereixo el cruixent de la pasta fil·lo que algunes masses que he tastat ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com