BISTEC VESTIDO DE FIESTA


Un sábado cualquiera, se aproxima la hora de comer y no hay tu tía no sé que hacer, no os pasa a veces? segundo paso vamos a la nevera, tengo unos filetes de ternera que los tengo que gastar hoy o mañana, los compré hace dos días. Pero es que no me apetece un bistec así a la plancha y ya está, CLIN!!!! se me encendió una luz, si le pongo un poco de queso..... y algo mas, algo que le dé un toque.... ya está arandanos....... plato resuleto y manos a la obra.
Chicos, en un plis pues eso todo un segundo de fiesta.
Ingredientes:
Bistec de ternera, un poco gorditos ( yo tenía dos gruesos y uno mas fino luego los junté)
Queso de cabra
Mermelada de arándanos
Jarabe de arándanos.
Sal
Preparación:
1.-Marcaremos los bistecs que habremos cortado en dos, en una sartén solo marcarlos (bueno si te gustan muy hechos pues un poco mas).
2.- Lo pasamos a una bandeja o plato que pueda ir al horno, colocándolos el más gordo abajo y el otro más fino encima, ahora el rulo de queso de cabra y al horno unos cuatro minutos a 200º (precalentado).
3.- Mientras mezclamos una cucharada de mermelada con tres de jarabe, para hacer nuestra salsa final.
4.- Emplatamos, echamos el jarabe y salamos con sal gorda.
Y a comer!

19 comentarios:

  1. Caram, per ser improvisat has prepart un plat de luxe! La combinació d'ingredients ha de resultar fantàstica!

    ResponderEliminar
  2. Jo. com soc incapaç d'inventar-me aquestes meravelles....sempre tinc escrit un menu de 4 setmanes....si no, em trobaria sense menjar..o t'hauria de trucar a tu per dir-te el q tinc a la nevera...

    Petons,

    ResponderEliminar
  3. Bon dia Gemma, i tant que està engalanat aquest bistec, amb ell a taula és una festa segura. Bravo!

    ResponderEliminar
  4. Gemma,
    per a mi el formatge amb confitures no falla mai.

    Sonia,
    Bien!!!! he trobat una persona que segons la gent és igual de rara que jo, t'explico jo també tinc el menú de 4 setmanes, però de dilluns a divendres així vigilo doncs que mengem de tot, sobretot per la peque, el cap de setmana el deixo lliure i tothom que ho veu penjat a la nevera sen foten de mi. Em diuen que sóc una maniàtica.... que si ho tinc que tenir tot controlat.... veus no sóc l'ùnica.

    Vermells,
    si va quedar bé i bó.

    Muas!

    ResponderEliminar
  5. Menjo pocs bistes, ara que veig el teu em dono conte.... quina gana Gemma!! :D

    ResponderEliminar
  6. Joer con la improvisación, si lo llegas a pensar un poco te lo publican en el Hola jeje.
    Un beso guapa.

    ResponderEliminar
  7. Starbase,
    ostres jo també, la veritat es que hem costa.

    Gloria,
    però ja veus, no té res.

    Muas!

    ResponderEliminar
  8. Vaja llumeta...més creativa...
    m'agraden molt els arándanos...sera que no puc menjar fresas...i tot el que sigui vermell i dolç m'agrada...
    un petonet

    ResponderEliminar
  9. Gemma, a mi em passa sovint. M'agrada cuinar però normalment no tinc temps i no se com improvitzar algo ràpid però amb certa "gràcia". M¡apunto la proposta perquè els ingredients que dius normalment en tinc per casa i la veritat és que el teu bistec ha passat a ser un platàs!
    Pert cert, no havia vist les galetes de la teva filla. Què xulo el joc aquest de l'imaginarium i que boniques les galetes! Felicitats, per cert!

    Petons!

    ResponderEliminar
  10. Ostres Gemma, què booo!!!
    M'encanten les receptes que surten de lo que jo anomeno fons de nevera! Com tu dius, allò que s'apropa l'hora de dinar/sopar i acabes fent un àpat per llepar-se els dits amb quatre coses que hi havia per allà.
    Aquesta combinació format-ge/nabius és genial! Ara que tinc uns quants a la nevera... Ja sé què fer amb els que quedin!
    Un petó guapa!

    ResponderEliminar
  11. Neus,
    doncs avui he fet la meva primera mermelada de moras, ja contaré.

    Alba,
    gràcies, tots anem una mica de cul oi?

    Sara,
    Ja m'explicaràs......

    Muas !!

    ResponderEliminar
  12. Hola Gemma:
    Soy nuevo en la plaza y acabo de visitar tu blog,viniendo de otro y dando una vuelta por el me gusta tu estilo.Me acabo de hacer seguidor tuyo y intentare visitarte.
    Ah el plato improvisación perfecto,imaginacion al poder.
    Bona nit
    Miquel
    Miquel

    ResponderEliminar
  13. Molt propi de tú: en un ras-ras ens fas un plat de festa amb 4 coses que tens a la nevera i ho expliques com si res...Però tú saps quina meravella de plat has improvitzat?, un contrast de gustos espectacular!. Pim-pam, ets una crak, pim-pam...

    ResponderEliminar
  14. Uuummmmmm que ricoooo,vamos que así me como yo un bistec y sin chistar....pero rico,riquísimo,de lujo gemma.

    Un besote

    ResponderEliminar
  15. Me encanta y como lo has hecho de rápido!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest vestit lis queda la mar de bé a aquets filets, com molt bé dius de festa... major, deuen d´estar deliciosos.
    Petons

    ResponderEliminar
  17. Miquel
    Benvingut, ara vaig a veure't.

    Merçè,
    hola Fiona, jejjje.... aixó es el que té anar sempre amb pressa.

    Silvia,
    però ja pots??

    Kako,
    las prisas,las prisas.

    Sion,
    li queda bé, oi?

    Muas a tots!!

    ResponderEliminar
  18. Me encanta la presentación que tiene este plato y las galletas me susurran ¡cómeme, cómeme! jajaja. Un besazo.

    ResponderEliminar
  19. Nati,
    pues las galletas un poquito tarde, no queda ninguna.

    Muas !!

    ResponderEliminar

Gracias por pasar por aquí.

Si quieres ponerte en contacto conmigo me encontrarás en gemmamomu@hotmail.com

Muas!!