Y es......
Adela de ad-heladas
Que ilu... recibes el paquete y me he transportado al día de Reyes cuando estás esperando esos paquetitos, pero esta vez no por el contenido.... sino que piensas quien será....lo conoceré....pues en este caso no, bueno hasta ayer que ya tuvimos nuestra primera conversación telefónica. Adela eres un sol.
Y que os voy a decir de los regalos... porque fueron un montón... ya veis, mermelada de peras con nueces... caserita...una delicia ya la probé anoche. aros de emplatar, moldes, unos pendientes que a decir verdad mi hija les echó el ojo, pinceles, para hacer galletas, unos jabones 100% caseros, una carta que para no conocerme de nada ya transmite mucho, en fin muchos cariñotes.
Y una bolsita en la que dentro aparecía una taza vintage, para mis tes, que también la estrené ayer.
Muas!!!
Que lindos Gemma y ya no tienes excusas para empezar a lanzarte hacer galletas,que con tu pinche no veas lo que disfrutarás.
ResponderEliminarUN besote
Felicitats, has rebut coses molt xules!!!! Ara el que toca és fer moltes galetetes bones.
ResponderEliminarPetonets
Quins regalets més macos!!!! es nota que han estat preparats amb ilusió!!!
ResponderEliminarGaudeix-los!
Petonets
Silvia,
ResponderEliminarpero es que me da un palo pensar que tengo que ir a comprar que si el azúcar, que si las mangas, si me lo trajeran a casa.
Carmen,
aviam que surt.
MaryLou,
Es nota que hi han possat molt de carinyo.
Muas!
Uns regals xulíssims que sens dubte disfrutaràs moltíssim!
ResponderEliminarPetons
Gemma!! Soy yo, si Adela.
ResponderEliminarMe has emocionado!! Que bonita presentación has hecho con mis detalles. Espero que junto con tu niña disfrutes en la cocina, que de ello se trata.
Un petonet molt grand .
Ingrid,
ResponderEliminarquina il.lusió que fan...
Adela,
Hooola, no es para menos. Y no lo dudes qu lo haremos.
Muas!
Bon rotllo is in the air!! :DDDD
ResponderEliminarFelicitats pels regals, són super xulus! Si, crea un ambientillu nadalenc això de l'AIG!
ResponderEliminarMuakis!
Starbase,
ResponderEliminarsi,si,siiii. el mal rotllo que quedi fora.
Gemma,
estan a la porta,aiggg com passa el temps.
Quins regals més xulos! Segur que els estrenaràs ben aviat :)
ResponderEliminarQue bonics, aquests regals ara a començar a preparar cosetes, m'agrada el teu blog em quedoa fer-hi un vol!!!
ResponderEliminarGemma, quins regals més xulos, eh!!
ResponderEliminarAhir vaig preguntar al profe de pastisseria la diferència entre massa quebrada i sablé. Segons em va comentar, tot i que ara està uan mica desvirtuat, tradicionalment la única diferència era que la massa quebrada (o brisa) era una massa salada per fer plats salats (quiche lorraine...) mentres que la sablé era una massa dolça. Deures fets!! :)
Petonets!!
Gemma,
ResponderEliminarla veritat es que estic esperant el cap de st¡etmana.
La cuina de l'estany,
Benviguda i gràcies, ara vinc al teu.
Alba,
mil gràcies dubte aclarada. Un luxe poder comptar amb tú.
Muas!
A gaudir dels regals, que són molt bonics!
ResponderEliminarhay un fallo y no puedo ver los regalitos, pero en cualquier caso, disfrutalos mucho ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
No sé Paula yo si que o veo supongo que habrá sido un error de antes.
ResponderEliminarMuas!