En estas tres últimas semanas en mi cistella ecológica me han llegado fesols y mongetes del ganxet. Realmente deliciosos las mongetes las gasté con unas butifarras y hoy os traigo mi primera receta con fesols.
Por otro lado no sé si os he explicado que a Luis este año le ha dado por los bolets, así que tengo en casa, bueno no os lo podéis imaginar, secos, congelados....... y trompetas para parar un carro. Vaya que a lo largo de unas semanas van a aparecer bastantes recetas con nuestras amigas las setas.
Ingredientes:
- 7 calamares medianos
- Un vaso de vino blanco
- Fesols
- Una cebolla
- Trompetes de la Mort
- Aceite de oliva virgen
- Dos dientes de ajo
- Sal y perejil
Preparación:
1.- Primero de todo vamos a cocer los fesols, para ello pondremos una olla con agua, una cebolla partida por la mitad y los fesols, estarán cociendo unos cuarenta minutos.
2.- Mientras cocemos, pondremos una cazuela con un poco de aceite y los dos dientes de ajo prensados cuando empiecen a dorarse, echaremos las trompetas que ya habremos limpiado, marearemos unos tres minutos.
3.- Ahora añadimos los calamares, limpios eh!, doramos y añadimos el vino, dejamos hasta que se evapore.
4.- Escurrimos los fesols y los añadimos a la cazuela, dejamos que haga chup, chup unos minutos , probamos, salamos y espolvoreamos con un poco de perrejil y a emplatar.
Y a comer!
Ostres tu, aquests fesolets i aquests calamars, estan de muerte com les trompetes ;-)
ResponderEliminarTxell,
ResponderEliminara mi em van agradar molt els contrastes.
Muas!
Aquests guisats de mar i muntanya són boníssims! I amb la fresqueta que fa vénen molt de gust ;)
ResponderEliminarJo diria que a la tardor amb els bolets és quan més feliç sóc amb la cuina. Aquests calamars són genials, penso igual que la Gemma sobre el mar i muntanya: 'es de lo más mejor' :-P
ResponderEliminarBoníssim, la propera vegada fes un truc i quedem per dinar ;-))
ResponderEliminarUn espectacle de recepta.
Petonets
oh, oh, oh....a mi trucam tb per dinar, q vindré amb la Carme!
ResponderEliminarPetons,
Ohhh quina delícia!! m'encanta aquesta combinació que has fet!!i amb tants bolets faràs meravelles de plats!! els esperem!
ResponderEliminarMolts petons
Como su nombre indica.....de muerte!!!
ResponderEliminarUn beso
Gemma, Starbase,
ResponderEliminarAra!! no em surtia el nom Mar i Muntanya!!
Carmen, Sònia,
Ja està, a la propera un Mar i Muntanya.
Ingrid,
Aniran arribant:
Muas!
Gloria,
ResponderEliminarpero sigo viva, ehhhh.
Muas!
amb aquesta exquisidesa... ja esperem impacients les properes..
ResponderEliminarUn abraçada
Gemma, como decimos en Chile, esta receta es la raja de buena!
ResponderEliminarMe la llevo y la haré tal cual. Si tienes muchas setas y no sabes que hacer enviame!! jajjja.
Besitos.
Ummm que bo aquet plat, els calamars amb fesols i a sobre trompetes de la mort, deurien sonar les trompetes, però de alegria.
ResponderEliminarPetons
Que pots posar un plat més a taula???
ResponderEliminarque bo nena!!!
un petonet
Alfons,
ResponderEliminarvindran, no sé si com aquestes però jo acabo amb el bolets.
Kako,
la raja de bueno..... ya se algo nuevo. No sé yo si llegarían en buen estado porque yo te enviaba unas cuantas.
Sion,
I tant que van sonar, jejjejj
Neus,
vinga va que ja hi som quatre.
Muas a tots!!
Quina combinació!, però repeteixo, NO HE PROVAT MAI LES TROMPETES DE LA MORT!...hauré de fer-ho ja!!una abraçada.
ResponderEliminarMerçè,
ResponderEliminaraixó si vols s'arregla ràpid, passa'm la teva adreça per correo.
Muas!
Gemma,
ResponderEliminarSensacional combinació de tardor.
Calamars, fesols i trompetes, no sabria que guardar per al final.
Una abraçada
Josep,
ResponderEliminardoncs mossegadeta i tot juntet.
Muas!
Una recepta que m'apunto, m'encanten les trompetes de la mort i amb calamars no les he provades mai!
ResponderEliminarDoncs a mi la combinació em va agradar molt, ja m'explicaràs.
ResponderEliminarMuas!