Sin mas....... buenísimas.... nos sirven para una guarnición o acompañadas de un poco de ensalada, tenemos listo un primero.
Las he copiado de un blog pero no puedo hacer referencia porque me lo apunté en un papel y ahora no tengo ni idea.
Ingredientes:
- 3 patatas
- Aceite de oliva
- Una cebolla
- Dos ajos
- 1/2 vaso de crema
- Albahaca
- Pimienta
- Sal
- El zumo de un cuarto de limón
- Piñones
- Parmesano
Preparación:
1.- Lavamos bien las patatas, pinchamos con un tenedor y las secamos. Ahora las untamos con un pincel de aceite y echamos sal.
2.- Las colocamos en una fuente y al horno una hora a 200º ( aquí dependerá del tamaño)
3.-Cortamos en trozos pequeños la cebolla y el ajo. Ponemos una sartén con una pizca de aceite y echamos la cebolla unos dos minutos, después añadimos el ajo y damos uno tres minutos mas.
4.-Añadimos la crema y cocinamos a fuego moderado unos diez minutos.
5.- Apartamos del fuego y añadimos la albahaca bien picada, sazonamos con la sal y la pimienta y agregamos unas gotas de zumo de limón.
6.- Volvemos a las patatas una vez listas las partiremos por la mitad y vaciaremos dejando una capa de patata con la piel.
7.- Ahora juntamos la salsa preparada con lo vaciado de las patatas y un buen puñado de piñones, removemos bien para que quede integrado y vamos rellenando.
8.- Espolvoreamos con el queso y al horno otra vez, unos siete minutos al gratinador.
Y a comer!
Que bó fer les patates amb salsa pesto! Sempre la poso a la pasta i amb el que m'agraden les patates així, trobo que ha de ser una idea molt bona :)
ResponderEliminarBon dia Anna,
ResponderEliminardoncs si t'agraden les dues coses, segur que no falla.
Muas i bon cap de setmana!
Senzill i molt bo, un plat que té l'èxit assegurat!
ResponderEliminarostres quina pinta mes bona,aixo si que m'agradaria,en agafo una,petonets
ResponderEliminarMe gusta la teva versio.Hoy pensaba hacer para comer patatas rellenas de pesto y voy a probarlas tu versión pero yo tambien las hago al microondas y como tengo gratinador tambien los gratino, es que solo comemos 2 hoy.
ResponderEliminarpeto
i bon cap de setmna
miquel
Gemma,
ResponderEliminarcom m'estic enrecordant de les dues classes que m'estic perdent.
Agnés,
ja pots n'hi han més.
Miquel,
Quina casualitat ja ho dic jo que tenim telepàtia pels dinars. Home més ràpides segur que ho són i el resultat de fet, bueno no sé l'ùnic que el cruixent de la patata portser al micro no queda, però ja tenim la versió ràpida.
Muas i bon cap de setmana a tots!
Segur que la teva frase del començament és el millor comentari que se't pot fer: sin más... buenísimas!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Fàcil, pràctic i amb molt bon resultat.
ResponderEliminarAquestes patates són super fàcils de fer però amb un resultat deliciós.La veritat és que les patates m'encanten, cuinades de qualsevol manera, i amb aquesta salseta amb la que les regues i al forn, boníssim!
ResponderEliminarMolts petonets bonica
que ricas estas patatas, con tu permiso me llevo la receta, besos
ResponderEliminarDolça,
ResponderEliminarens quedem amb la frase.
Josep,
de les que a mi m'agraden.
Ingrid,
Les patates, l'arrós i la pasta son reis a la cuina.
Dulce,
premiso concedido.
Muas!
té aspecte de ser molt bo, això. la salsa pesto realment dona per a molt, eh!
ResponderEliminarTe han quedao deliciosas, las patatas le pongas lo que le pongas, están buenisismas.
ResponderEliminarPetons.
Gemma, es una recepta molt resultona. M'encanta fer plats basats en la humil patata :)
ResponderEliminarManel,
ResponderEliminarés de les que més m'agraden.
Margot,
son super agraddecidas.
Starbase,
Un aliment tan bàsic, eh.
Muas!
Quina bona idea!! Mai se m'hagués ocurregut i segur que estan boníssimes. Sobretot amb aquest gratinat al forn...nyam nyam!!
ResponderEliminarPer cert, fa un oarell o tres de dies vaig veure que a les actualitzacions de blocs sortia que havies publicat una entrada titulada "El pollo". quin riure em va entrar!! però a l'intentar entrar, no podia i ara tampoc al torbo. Jo vull aquesta entrada!! ejeje!! :P
Molts petonets i molt bon cap de setmana!!
Cuando tengo albahaca fresca la aprovecho para hacer bastante pesto y congelar, miraré si me queda algún tarrito porque estas patatas prometen mucho sabor.
ResponderEliminarBesos.
Alba,
ResponderEliminarva ser un error de bloguer està programada per demà.
Ana,
sabor tinen, tienen.
Muas i bon cap de setmana.
Hola Gemma,
ResponderEliminarQuè bones que han d'estar. Com la salsa pesto m'agrada molt.. amb les patates han de ser, doncs això, el que tu dius: Sin más .... buenísimas!!! Petons,
Eri,
ResponderEliminardoncs si t'agrada el pesto, estan genials.
Muas!
Unes patates delicioses i fàcils de preparar, amb lo que m´agrada el pesto
ResponderEliminarPetons
Que buenas estas patatas, yo que soy fan de las patatas y el pesto, no podré resistirme ,jejje. Un abrazo.
ResponderEliminarQuines patatones, a casa triomfaran segur, a veure si les puc provar aquesta setmana, m'està venint una ganaaa!
ResponderEliminarSion,
ResponderEliminardoncs no ho dubtis, provales.
Yolanda,
Pues ala te digo lo mismo que a Sion, manos a la obra.
Visc a la cuina,
espero que us agradin.
Muas!