Va por ti.
http://blog.santisantamaria.com/2009/11/pollo-a-la-demi-deuil-de-pobre/
* 1 pollo de payés de 1,5 kg
* 3 kg de sal gorda
* 300 g de harina
* 12 claras de huevo
* 2 cuharadas soperas de hierbas (tomillo, romero, laurel)
* 4 cuharadas soperas de pasta de aceitunas
* 8 cuharadas soperas de fondo de ave reducido, con tomillo y aceitunas
* sal y pimienta
Relleno
* 150 g de pan remojado en leche
* 120 g de carne de butifarra
* 10 aceitunas negras de Aragón picadas
* 1 huevo
* sal y pimienta
Limpiar el pollo y untarlo por debajo de la piel de las supremas con la pasta de aceitunas.
Rellenar el pollo con una masa formada por los ingredientes que se indican.
Bridar el ave y dorarla en una sartén. Dejarla enfriar.
Mezclar las claras de huevo, la sal gorda, la harina y las hierbas y cubrir el pollo con la mezcla. Asarlo en el horno a 180 ºC durante 25 minutos.
Romper la costra de sal. Trinchar el pollo y acompañarlo con el relleno y el fondo de ave reducido, aromatizado con tomillo y aceitunas.
* 1 pollo de payés de 1,5 kg
* 3 kg de sal gorda
* 300 g de harina
* 12 claras de huevo
* 2 cuharadas soperas de hierbas (tomillo, romero, laurel)
* 4 cuharadas soperas de pasta de aceitunas
* 8 cuharadas soperas de fondo de ave reducido, con tomillo y aceitunas
* sal y pimienta
Relleno
* 150 g de pan remojado en leche
* 120 g de carne de butifarra
* 10 aceitunas negras de Aragón picadas
* 1 huevo
* sal y pimienta
Limpiar el pollo y untarlo por debajo de la piel de las supremas con la pasta de aceitunas.
Rellenar el pollo con una masa formada por los ingredientes que se indican.
Bridar el ave y dorarla en una sartén. Dejarla enfriar.
Mezclar las claras de huevo, la sal gorda, la harina y las hierbas y cubrir el pollo con la mezcla. Asarlo en el horno a 180 ºC durante 25 minutos.
Romper la costra de sal. Trinchar el pollo y acompañarlo con el relleno y el fondo de ave reducido, aromatizado con tomillo y aceitunas.
Bueno ya os contaré después de comerla hoy al mediodía.
te ha quedado fantasticoo,ideal para un dia como hoy .un beso
ResponderEliminarGenial l'homenatge que li feu a en Santi, jo avui no puc cuinar, però sinò m'hi hauria unit sense falta, el vaig coneixer algunes de les vegades que vaig anar a Can Fabes i era molt bon home..
ResponderEliminarTE HA QUEDADO GENIAL, BESOS
ResponderEliminarUna bona recepta, com totes les d'en Santi Santamaria, ara les tindrem recopilades als nostres blogs per a fer-les més sovint.
ResponderEliminarPetonets
Esta perfecto, y la presentacion tambien muy bonita. Una receta muy original has escogido.
ResponderEliminarUn beso
no cal que ens ho diguis, que segur que en gaudireu i molt! felicitats per l'elecció, gemma.
ResponderEliminarQuin pollastre...ho esteu fent tots genial...
ResponderEliminarUna abraçada,
Quina fila noiaaaaaaaaaaaaa.....
ResponderEliminarMolt i molt be, aquest granet de sorra que estem aportant fent les seves receptes crec que es el millor homenatge que podríem ferli.
Salut!
OOhhhhh ha de estar buenísimoooo nena.EN casa nos gusta un montón el pollo a la sal,así que he de hacerlo...no lo conocía,me gusta,te ha quedado bárbaro.
ResponderEliminarMe alegra haber participado,aunque fué un carrerón,pero hizo las delicias de los hombres de la casa...rico,rico.
besos
Una gran elecció sense cap emna de dubtes i veient-ne els resultats estic segura que l´heu disfrutat a tope.
ResponderEliminaruna abraçada.
M'imagino que li agradaria el que estem fent.
ResponderEliminarUna recepta boníssima!
PTNTS
Dolça
Has triat una recepta sensacional! No he cuinat mai el pollastre sencer a la sal, però té una pinta tan bona que ho provaré ;)
ResponderEliminarUn gran homenatge!
Merci Gemma :)
ResponderEliminarAquest plat porta el nom 'de pobre' però és una destil.lació de riquesa i saviduria!!
Hola Gemma,
ResponderEliminarha d'estar, simplement, deliciós! No he provat mai el pollastre a la sal, així que aquesta recepta me l'apunto. Quin homenatge tan maco que avui s'està fent! Petonets
Qué buena pinta y ese relleno tan rico, parece un plato de domingo.
ResponderEliminarLe pregunté a mi hijo si le sonaba el nombre del tuyo, pero no lo recuerda, estarían en distinto curso.
Besos.
te ha quedado muy bien el santi estaria orgullo hoy de ti
ResponderEliminarpeto
miquel
muy buen homenaje ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Qujin homenatge més maco...que esteu fent...
ResponderEliminarun petonet
Senzillament: ES-PEC-TA-CU-LAR
ResponderEliminarEn prenc bona nota perquè es veue boníssima la recepta.
Besades!
Hhahaaaa... Gemma... No sols hem escollit la mateixa recepta, que per cert està deliciosa, si no que l'hem fet amb la mateixa safata d'anar al forn!! Hhahahahahaa...
ResponderEliminarApa!!!! estupendoooo i sabros....
ResponderEliminarExquisita Gemma, te ha quedado fantástico.
ResponderEliminarBesos
Un molt bon plat per un millor homenatge
ResponderEliminarPetons
No he menjat mai pollastre a la sal, potser ha arribat el dia ;-)
ResponderEliminar+1 per al comentari d'starbase: el de pobre és una etiqueta amb poca justícia :-)
Gràcies a tots al final entre tots vam fer un fomenatje ben maco.
ResponderEliminarEl pollastre fantàstic!!
Muas!