Para esta noche tenemos una ensalada de plato único, bien contundente y en un plis!
Ingredientes:
Preparación:
1.- Lavamos y escurrimos bien las lechugas.
2.- Preparamos una vinagreta con tres cucharas de aceite, una de vinagre y una pequeña de miel.
3.-Ahora mezclamos las lechugas con la vinagreta y las avellanas.
4.- A emplatar, preparamos una cama de lechuga, en el centro la longaniza, alrededor el lomo y el queso partido a trozitos.
Y a comer!
Ingredientes:
- Mezcla de lechugas variadas
- Lomo ibérico
- Longaniza ibérica
- Queso Flor de Esgueva
- Avellanas
- Aceite
- Vinagre de módena
- Miel
- Sal.
Preparación:
1.- Lavamos y escurrimos bien las lechugas.
2.- Preparamos una vinagreta con tres cucharas de aceite, una de vinagre y una pequeña de miel.
3.-Ahora mezclamos las lechugas con la vinagreta y las avellanas.
4.- A emplatar, preparamos una cama de lechuga, en el centro la longaniza, alrededor el lomo y el queso partido a trozitos.
Y a comer!
mmmmm quina amanidaaaaa mes bonaaa,un petó
ResponderEliminarQue ensalada más buena, lástima que yo necesitaria mucho pan jajajaja.
ResponderEliminarMe encanta.
Un beso
Una amanida boníssima, me l'emporto.
ResponderEliminarMuxus/Petonets
una ensalada muy buena y que me encanta como en un plis plis la has preparado
ResponderEliminarpeto
miquel
...completita, completita!!!!...yo no le digo no loca NO, a esta ensalada...buenísima!!!
ResponderEliminarBesitos
Naturalment que es plat únic, o es que pensaves menjar mes coses?, us posareu les botes!!
ResponderEliminarWoww! Te juro que me da una tentación irresistible!
ResponderEliminarAgnés,
ResponderEliminargràcies guapi.
Glòria,
bueno un poquito de pan.... un poquito...
Rosa,
tota teva.
Miquel,
es que és molt fàcil.
Goyi,
siiii.
Josep,
bueno doncs jo no però el meu home si que ha preguntat que hiha de segon?? tinc golafres a casa.
Diseño web,
pues ya sabes.
Muas a tots!!
no me extraña que sea plato único, lleva de todo ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Ja viiiiiiiiinc!
ResponderEliminarEstas son las ensaladas que me gustan de plato único para una cena ráìda.
ResponderEliminarBesos.
ostres! Que celebres alguna cosa? En un plis-plas però amb uns ingredients boníssimss..... Petonets
ResponderEliminarPaula,
ResponderEliminarjejjje..
Visc a la cuina,
apa vaig preparant una per a tu.
Ana,
Potente, eh!
Eri,
que era dilluns, argggggg.
Muas!
WOW niña, avisa'm i vinc a sopar!!!!! Jo també vull una mica d'amanida.
ResponderEliminarPetonets
Carmen,
ResponderEliminaraixó s'arregla ràpid.
Muas!
Che que bo Gemma!!
ResponderEliminarMe encantan las ensaladas y esta me parece buenísima.
Un beset
Senzilla, sana, completa i deliciosa, aquesta amanida és del meu gust al 100%! I plat únic, i tant!
ResponderEliminarque bueno que estaaaaa!!!
ResponderEliminarAdoro el jamoncito.
besos
Apa, què bona!! No m'extranya que sigui plat únic perquè té de tot per un sopar complert!! Els ibèrics m'agraden molt i amb les avellanes i el formatge...una amanida ben bona!!
ResponderEliminarPetonets!! :)
Jo no tinc gaire tirada a fer amanides, em fa mandra la veritat. Però així amb pernilet la cosa canvia. Em veig fent-la amb ganes i tot hehehe.
ResponderEliminarVisca el pernil, per cert.
Es que no le falta de nada ...buenisima .Es mi primera visita y te sigo ...te invito a compartir mis recetas y blog ...saludos MARIMI
ResponderEliminarWWW.SABORES&OLORES-GARLUTTI.COM
Adela,
ResponderEliminaresta sabrosota.
Gemma,
doncs a casa algú encara va preguntar que hi havia de segon.... tic uns golafres!
Margot,
es lomo pero también estaría igual de rica.
Alba,
a mi el formetge em perd.
Oscar,
ains vaguitis??? no m'ho crec. A les amanides se li poden donar mil versions amb l'entrepà de cap de setmana de sobrassada i formatge també es pot portar al plat d'una amanida..... el faré. Al igual així aconseguim que et facis l'amanideta.
Garlutti,
bienvenido por aqui, me alegra mucho que te guste. Me voy a visitar tu cocina.
Muas!
Com no va a ser plat únic, si porta de tot. Boníssima
ResponderEliminarPetons
Gemma, una ensalada bien rica! y el pollo de Santi Santamaria una delicia, seguro!! un besote, guapa!
ResponderEliminarQuina amanida més gustosa!! Me l'apunte. No cal dir-ho!!! Besades
ResponderEliminarHola Gemma, se ve rica la ensalada!! La combinación del lomo ibérico, las avellanas y el aderezo, debe ser una ricura.
ResponderEliminarFeliz fin de semana :)
Gemma; ... i ben únic, amb aquest llom, i també amb aquest "llam del sostre" -llonganissa-
ResponderEliminarQue vagi de gust Gemma¡¡
Una ensalada de plato único, genial.Y además si lleva todo lo que le has puesto.... Deliciosa.
ResponderEliminarBesos
Se ve sencillamente espectacular esta ensalada, es que con ese lomito era que no.
ResponderEliminarBesos!
buena , rapida y saludable....: formidable!!
ResponderEliminarUn abrazo
Sion,
ResponderEliminarque després diguim que menjar amanides és avorrit.
Locasita,
gràcies guapa.
Mari,
a veces pruebas poniendo cosas y la verdad es que esta vez es acertada.
Josep,
llam del sostre?? ja he aprés algo nou.
Mónica,
la verdad es que por si sola ya es contundente.
Kako,
gracias.
Alfons,
gràcies.
Muas a tots i bon cap de setmana!