ENSALADA IBÉRICA

Para esta noche tenemos una ensalada de plato único, bien contundente y en un plis!

Ingredientes:
  • Mezcla de lechugas variadas
  • Lomo ibérico
  • Longaniza ibérica
  • Queso Flor de Esgueva
  • Avellanas
  • Aceite
  • Vinagre de módena
  • Miel
  • Sal.

Preparación:

1.- Lavamos y escurrimos bien las lechugas.

2.- Preparamos una vinagreta con tres cucharas de aceite, una de vinagre y una pequeña de miel.

3.-Ahora mezclamos las lechugas con la vinagreta y las avellanas.

4.- A emplatar, preparamos una cama de lechuga, en el centro la longaniza, alrededor el lomo y el queso partido a trozitos.

Y a comer!


31 comentarios:

  1. mmmmm quina amanidaaaaa mes bonaaa,un petó

    ResponderEliminar
  2. Que ensalada más buena, lástima que yo necesitaria mucho pan jajajaja.
    Me encanta.
    Un beso

    ResponderEliminar
  3. Una amanida boníssima, me l'emporto.
    Muxus/Petonets

    ResponderEliminar
  4. una ensalada muy buena y que me encanta como en un plis plis la has preparado
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  5. ...completita, completita!!!!...yo no le digo no loca NO, a esta ensalada...buenísima!!!
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Naturalment que es plat únic, o es que pensaves menjar mes coses?, us posareu les botes!!

    ResponderEliminar
  7. Woww! Te juro que me da una tentación irresistible!

    ResponderEliminar
  8. Agnés,
    gràcies guapi.

    Glòria,
    bueno un poquito de pan.... un poquito...


    Rosa,
    tota teva.

    Miquel,
    es que és molt fàcil.

    Goyi,
    siiii.

    Josep,
    bueno doncs jo no però el meu home si que ha preguntat que hiha de segon?? tinc golafres a casa.

    Diseño web,
    pues ya sabes.

    Muas a tots!!

    ResponderEliminar
  9. no me extraña que sea plato único, lleva de todo ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponderEliminar
  10. Estas son las ensaladas que me gustan de plato único para una cena ráìda.
    Besos.

    ResponderEliminar
  11. ostres! Que celebres alguna cosa? En un plis-plas però amb uns ingredients boníssimss..... Petonets

    ResponderEliminar
  12. Paula,
    jejjje..

    Visc a la cuina,
    apa vaig preparant una per a tu.

    Ana,
    Potente, eh!

    Eri,
    que era dilluns, argggggg.

    Muas!

    ResponderEliminar
  13. WOW niña, avisa'm i vinc a sopar!!!!! Jo també vull una mica d'amanida.
    Petonets

    ResponderEliminar
  14. Carmen,
    aixó s'arregla ràpid.

    Muas!

    ResponderEliminar
  15. Che que bo Gemma!!
    Me encantan las ensaladas y esta me parece buenísima.
    Un beset

    ResponderEliminar
  16. Senzilla, sana, completa i deliciosa, aquesta amanida és del meu gust al 100%! I plat únic, i tant!

    ResponderEliminar
  17. que bueno que estaaaaa!!!
    Adoro el jamoncito.
    besos

    ResponderEliminar
  18. Apa, què bona!! No m'extranya que sigui plat únic perquè té de tot per un sopar complert!! Els ibèrics m'agraden molt i amb les avellanes i el formatge...una amanida ben bona!!

    Petonets!! :)

    ResponderEliminar
  19. Jo no tinc gaire tirada a fer amanides, em fa mandra la veritat. Però així amb pernilet la cosa canvia. Em veig fent-la amb ganes i tot hehehe.
    Visca el pernil, per cert.

    ResponderEliminar
  20. Es que no le falta de nada ...buenisima .Es mi primera visita y te sigo ...te invito a compartir mis recetas y blog ...saludos MARIMI
    WWW.SABORES&OLORES-GARLUTTI.COM

    ResponderEliminar
  21. Adela,
    esta sabrosota.

    Gemma,
    doncs a casa algú encara va preguntar que hi havia de segon.... tic uns golafres!

    Margot,
    es lomo pero también estaría igual de rica.


    Alba,
    a mi el formetge em perd.


    Oscar,
    ains vaguitis??? no m'ho crec. A les amanides se li poden donar mil versions amb l'entrepà de cap de setmana de sobrassada i formatge també es pot portar al plat d'una amanida..... el faré. Al igual així aconseguim que et facis l'amanideta.

    Garlutti,
    bienvenido por aqui, me alegra mucho que te guste. Me voy a visitar tu cocina.

    Muas!

    ResponderEliminar
  22. Com no va a ser plat únic, si porta de tot. Boníssima
    Petons

    ResponderEliminar
  23. Gemma, una ensalada bien rica! y el pollo de Santi Santamaria una delicia, seguro!! un besote, guapa!

    ResponderEliminar
  24. Quina amanida més gustosa!! Me l'apunte. No cal dir-ho!!! Besades

    ResponderEliminar
  25. Hola Gemma, se ve rica la ensalada!! La combinación del lomo ibérico, las avellanas y el aderezo, debe ser una ricura.

    Feliz fin de semana :)

    ResponderEliminar
  26. Gemma; ... i ben únic, amb aquest llom, i també amb aquest "llam del sostre" -llonganissa-
    Que vagi de gust Gemma¡¡

    ResponderEliminar
  27. Una ensalada de plato único, genial.Y además si lleva todo lo que le has puesto.... Deliciosa.
    Besos

    ResponderEliminar
  28. Se ve sencillamente espectacular esta ensalada, es que con ese lomito era que no.
    Besos!

    ResponderEliminar
  29. buena , rapida y saludable....: formidable!!
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  30. Sion,
    que després diguim que menjar amanides és avorrit.

    Locasita,
    gràcies guapa.

    Mari,
    a veces pruebas poniendo cosas y la verdad es que esta vez es acertada.

    Josep,
    llam del sostre?? ja he aprés algo nou.

    Mónica,
    la verdad es que por si sola ya es contundente.

    Kako,
    gracias.

    Alfons,
    gràcies.

    Muas a tots i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar

Gracias por pasar por aquí.

Si quieres ponerte en contacto conmigo me encontrarás en gemmamomu@hotmail.com

Muas!!