Ingredientes:
- Cuatro hojas de espinacas grandes
- Un cuarto de una calabaza
- Sal
- Aceite de oliva virgen
- Media cucharadita de azúcar
- Queso fresco
- Cebollino
Preparación:
1.- Pelamos y cortamos a daditos la calabaza, reservamos.
2.-Ponemos una sartén con un poco de aceite y una vez caliente agregamos la cucharadita de azúcar y seguido los daditos de calabaza saladas, vamos salteando hasta que veamos que está lista. El punto sería no muy cocida, un poco al dente pero tostada por afuera para ello en los últimos segundos avivamos el fuego para que adquiera el tono tostadito.
3.- Extendemos las hojas de espinacas, ponemos encima la calabaza y el queso que habremos cortado también a dados y enrollar, cerramos con el cebollino.
Ya tenemos listo nuestro rollito.
Y a comer!
Probé una segunda versión en ésta cambien el queso fresco por queso de cabra y una vez el rollo hecho lo puse en el horno un par de minutos. Ya tenemos otro!
Ostres que bo, no? la pinta és molt apetitosa i a mes , es veu fàcil de fer i ràpid de mengar.
ResponderEliminarA veure si arroplego espinacs d'algun hort conegut :-)
Petons
A mi també m'agraden molt els espinacs. I la segona versió amb el formatge de cabra fos ha de quedar deliciosa...
ResponderEliminarque buenos te han quedado, besos
ResponderEliminarSuerte en el concurso te han quedao unos enrollaos estupendos.
ResponderEliminarUn abrazo.
Això si que es un rotllet super-saludable!!
ResponderEliminarPero quin susto, Gemma!! quan he vist el titol...jo tb presento un rollito de espinacas al Pimienta Rosa...me habias matao!
ResponderEliminarMolt xulo el teu, ara no trobo carbassa, pero en quan trobi...
Petons,
que originales..a mi me encanta la verdura
ResponderEliminarDolors,
ResponderEliminarfàcil, fàcil. A la busca d'espinacs!!
Gemma,
la veritat és que és menys vistosa però a mi també em va agradar més.
Dulce,
gracias.
Mar,
la verdad es que el concurso, bueno que no lo hago con pretensiones porque seguro que se presentan cosas deliciosas, pero está bien esto de concursar. Muchas gracias!
Josep,
jo i les verdures, jejjee.
Sonia,
recupera que ara sóc jo la que té el susto sapiguent que tu portaràs un d'espinacs.
Espe,
En mi casa las tienen un poco aburridas, de ahí el ir jugando un poco con ellas.
Muas a tots!!
Gemma, que no m'agraden les espinaques!! jejejje Però he de reconeixer que el teu enrotllat t'ha quedat genial :) Espero que tinguis molta sort al teu concurs!! :)
ResponderEliminarPer cert, moltes gracies pel teu comentari, aquestes paraules animen.. i molt! Un petonàs!
esta muy bien estos rollito de espinacas y ademas de sano facil sort en el concurs
ResponderEliminarpeto
miquel
ha de ser un plaer menjar aquest plat de temporada tan sa i gustós, com va ser un plaer conèixer-te en persona, a tu i a la teva filla. espero que ho repetirem aviat!
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarCrec que em quedo amb la versió del formatge de cabra gratinat.. però si em convides a l'altre no et diria que no eh?? Queda molt maco!! Petonets
Gemmaaaaaaaaaaaaaaaa!!! muchísima suerte en ese concursoooo!!!! te ha quedado una presentación lindísimaaaaa!!!! y seguro una ricura de plato!!! me ha encantado!!!!
ResponderEliminar;-)
Quina recepta més original, molta sort!
ResponderEliminarQuin "BON ROTLLO"!, saludables i vistosos.(i ecològics!!!) Han de ser una delícia al paladar. A reveure guapa!
ResponderEliminarPero que morrooooo quiero esa cistella...nenaaaa que espinacas,si parecen de diseño,un plato superbueno,rico,sano,lo tiene todo.
ResponderEliminarSuerte en el concurso ;))
Besotes
un plat molt bo,la veritat que la carbassa amb el formatge fresc esta mmmm i a sobre espinacs encara millor un petó
ResponderEliminarUn plat deliciós ... i si que és veritat que es nota una diferència de gust entre les veduras cultivades ecológicamentes i les altres. Però a més .... ¡Duren més temps sense posar-se pochas!.
ResponderEliminarAnna,
ResponderEliminarbueno ho tindrem en compte, però com que jo cuino segons el que m'arriba cada setmana penso que en tornaràs e veure d'espinacs.
Miquel,
de vegades les coses fàcils surten divines.
Manel,
no ho dubtis ens veurem!
Eri,
jo també,jejej.
Tito,
el concurso, pues bueno... pero estaban muy ricas.
Visc a la cuina,
gràcies.
Merçé,
e bon rotllo per davant de tot.
Silvia,
te prometo que a la pròxima yo te llevo verduritas.
Agnés,
la veritat és que els ingredients van estar encertats.
Oteador,
Jo després d'un any, la veritat és que el meu paladar s'acostumat a aquestes i ara si ho noto molt.
Muas a tots!
Tots els ingredients ens agraden molt, i un cop al plat fantàstic, el tindrem que provar
ResponderEliminarPetons
Qué enrollada eres, jejeje. Si tebgo que elegir me quedo con los de queso de cabra, si no uno de cada. Esas espinacas son un lujo.
ResponderEliminarBesos.
Sion,
ResponderEliminardoncs ja diràs.
Anna,
Gràcies guapa, jo també sóc de formatges forts.
Muas!!
una muy buena idea, yo no soy mucho de espinacas, pero de vez en cuando....jajaja Suerte en el concurso.
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
jajajaja... le cistella??? aquesta t'ha quedat be...
ResponderEliminarquan vinguis a BCN, portem una cesta amb rotllos d'espinacs...
petonets
Paula,
ResponderEliminargracias guapa.
Neus,
aixó està fet.
Muas!