Una vez más, veo que a través del blog hay algo mas que recetas, hay personas que poco a poco han ido entrando en mi vida a través de esta pequeña pantalla.
Tranquilos todos que no es motivo de salud, después de ésta, veo que realmente es lo único que me podría tumbar. Así que espero poder recuperar pronto las ganas de sentarme delante del ordenador... ponerme en los fogones y estar por aquí dando caña, no lo dudéis el de hoy es un día de una nueva etapa.
Ingredientes para todos vosotros:
500 gr. de abrazos, todos repartidos en grandes achuchones
Una gran pizca de cariño
Y como no...
Mil millones de Muas!!
Esto lo removéis y listo todo para vosotros!!!
500 gr. de abrazos, todos repartidos en grandes achuchones
Una gran pizca de cariño
Y como no...
Mil millones de Muas!!
Esto lo removéis y listo todo para vosotros!!!
Ah! y sorry por no pasar por vuestras cocinas.
Apa, i jo fotent-te la bronca...
ResponderEliminarM'emporto aquesta recepta especial i la preparo ara mateix...
Jo no he preguntat per no molestar, eh...q una es muy prudente...
Petons,
Gemma; aquesta es tant i tant fàcil de fer, que crec que no la posaré n'hi ha "pendents"
ResponderEliminarQue vagi de gust Gemma¡¡ :-D ;-D
Llevaba días pensando en ti, tienen que haberte silbado los oidos, pero me decía que estabas liada preparando la comunión de tu hija.
ResponderEliminarSi estás bien, ya cogerás el ritmo.
Besos.
Que receta más, más buena, no sólo la prepararé hoy sino que la haré mucho, mucho, besos
ResponderEliminarJa m'extranyava que no tinguesis receptes noves, bé, espero que tot vagi be i aquí estarem esperant, mentrestant anem fent la recepta d'avui.
ResponderEliminarPetonets
Hola guapa!!!
ResponderEliminarAixò si que és una SUPER RECEPTA. No cal posar-la a la carpeta de pendents, ara mateix m'hi poso! Què bé doncs que tot vagi bé i que estiguis a punt de donar CANYA! Petonets
Quina gran recepta!!!
ResponderEliminarEsperem veure't donant guerra per aquí molt aviat!
Ànims!!
Petons!!
Sandra
que be que no sigui resss,a vegades necesiten un kit kat com diu la meva filla jajajanims i fins aviatt.petons
ResponderEliminarAquesta és la millor de les receptes!, sana i que segur agrada a tothom. Espero estiguis prou bé com `perquè tornis a tenir ganes de ser per aquí. Per nosaltres serà el millor senyal!Una abraçada!
ResponderEliminarque buena receta, besos guapa
ResponderEliminarGuapa!! espero que sigui el que sigui que t'hagi tret les ganes, no sigui greu!! Jo no havia preguntat però si que feia dies que veia extrany que no publiquessis res. Aix, molts petonets i àniiiiims!! :)
ResponderEliminarem sumo als fans d'aquesta gran recepta i als que esperen que no sigui res greu i se solucioni ben aviat. una abraçada!
ResponderEliminarcojo la receta y la cocino ahora mismo.Yo respeto mucho las ausencias pero no pregunto pero tampoco olvido a la prota.Animo sea lo ques sea lo que te ha impedido estar al pie del cañon bienvenida
ResponderEliminarmolts petos i anims
miquel
Ja veus, pocs ingredients,si vols tots sob fàcils de trobar, cuinar i sobretot menjar...cuida´t, petons!!!!
ResponderEliminarGemma, molta empenta, una abraçacada i ..... ENDAVANT LES ATXES!!!
ResponderEliminarAquesta recepta m’agrada molt, me l’emporto amb el teu permís i la prepararé avui mateix, espero que no sigui per res greu i que molt aviat et tornem a tenir aquí.
ResponderEliminarMolts petons
Bon dia maca!!!
ResponderEliminarRecorda que quan una porta es tanca darrera hi ha un altre per obrir...
un petonas dels grossos
Hola Gemma! Igual que molts dels teus col·legues, trobava a faltar les teves receptes. Desitjo que tot et vagi bé. Una abraçada!
ResponderEliminarGemma,
ResponderEliminarUna gran notícia, que el teu allunyament no hagi estat per motius de salut, per tant esperem molt aviat tornar a llegir i veure les teves receptes.
Una abraçada i fins aviat!
Ben retornada!!! Ja et trobava a faltar. Estic content que no haja estat per motius de salut. Besades
ResponderEliminarEm sumo a la llista d'admiradors de la teva recepta i seguim a l'aguait de la teva tornada a la normalitat!!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Gemma mi niña, perdoname voy tan liada haciendo de enfermera y llevo tanto retraso con la actualización de blogs que no me había dado cuenta. Espero que ahora todo vaya bien ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Pues llego, aunque llegue tarde, ya me extrañaba no verte ni saber de ti. Espero que poco a poco te encuentres mejor, si no, te envió algunos ingredientes más para tu receta:
ResponderEliminarBesos
Abrazos
Cariños
y achuchones
Jo tambe vaig una mica out, per aixo no havia vist el teu missatge. Carrega pilas i endavant guapissima.
ResponderEliminarun petonas
Oleeeeeeeeeeeee! me gusta esta receta!!! y me parece genial que de vez en cuando desaparezcamos de los blogs para retomar fuerzas. Me alegro que sea éso, y no nada de salud!
ResponderEliminarBesos!
Hola maca, venía a veure com et trobes????
ResponderEliminarEspero que tot vagi millorant i aviat et pugem tenir de nou en marxa.
Ah!!! t'he vist a la revista Cuina, heu quedat tots molt bé i a tu se te veu perfecte!!!!
Petonets
no recordaba bien la cantidad de Muas de tu ultima receta... asi es que me he pasado de nuevo para apuntalo bien....no sea que con menos no salga...y desearte como minimo el doble- que seguro que con mas tambien funciona - para verte muy pronto de nuevo por aqui...
ResponderEliminarun abrazo
Yo hace rato que te estaba echando de menos. Me alegro que de salud estás bien, que es lo más importante.
ResponderEliminarTe esperamos, carga fuerzas que tienes mucho que hacer :)
Besitos
Gemma, gràcies per aquesta gran recepta!! :) Espero que aviat recuperis les ganes de tornar a la cuina i escriure'ns més receptes!
ResponderEliminarPetons!
Hola Gemma, yo he andado desaparecida por un tiempo porque se me escacharró el portatil y perdí todos los datos y ando todavía recuperandolos. Espero que tu ausencia no haya sido por nada grave. Un besazo.
ResponderEliminarGemma, aquestes coques tenen una pinta tremenda. Jo, de moment, només m'he atrevit amb les de pasta de full. Però aquest any em faria gràcia provar la de briox... Tindré en compte la teva recepta!
ResponderEliminarPetons!
Anna
Que coca más rica! te molt bona pinta aixó nena!te cambio un trocito por uno de la mía! jejeje
ResponderEliminarme llevo la receta de la naranja confitada ! per la propera! petons.
Gemma, si que es verdad que hacía bastante que no te veía, pero la tardanza ha merecido la pena, además me vienes como anillo al dedo, pués imaginaté que una catalana de lleida( mi amiga Dolors) va.... y me ha encarga a mí(vasca) que yo haga las cocas, ya tengo la maestra, ya ni me molesto en mirar más, te han quedado magníficas, deliciosas seguro, ojalá que me queden igual.
ResponderEliminarGracias por volver y muxutxuak.
Me la apunto para el año que viene, éste, será comprada casi, casi seguro.
ResponderEliminarBesos
Cuanto tiempo!!!
ResponderEliminarY que recetas más ricas... Me entanta verte otra vez por aquí. La verdad después de un lapsus se coge mejor.
Petonets