El frío nos sigue acechando así que vamos con otro plato reconfortante de cuchara.
Ingredientes:
- 1 col
- dos patatas
- 2 morcillas
- cuatro biscotes de pan
- tres cebolletas
- aceite de oliva virgen extra
- sal gorda
Preparación:
1.- Limpiamos y troceamos la col y las patatas. Lo ponemos todo en la cazuela con agua a punto de hervir y sal gorda. Que cubra solo las patatas. Dejamos cocer ocho minutos a fuego medio. A continuación pasamos por la batidora y reservamos.
2.- Picamos la cebolleta y la pochamos en una sartén, añadimos la morcilla sin piel y salteamos. Repartimos encima de los biscotes
3.- Y solo nos falta emplatar, ponemos la crema y encima el pan con la morcilla
Y a comer!
Tens raó que amb el fred d'aquests dies aquestes cremes calents i saboroses es posen divinament!
ResponderEliminarAmb aquest fred totes les cremes i sopes, ens van molt bé ¡!!
ResponderEliminarPetons
Amb el fred ens vindrà molt de gust i sense tan de fred també. Quina crema més "important " i més bona!!!!!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Amb el fred ens vindrà molt de gust i sense tan de fred també. Quina crema més "important " i més bona!!!!!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Una crema ideal per aquests dies, amb la combinació del botifarró segur que encara és més bona! bona setmana
ResponderEliminarMira que faig cremes però de col no la he fet mai. La probarem segur. Petonets maca!
ResponderEliminarPer a mi sense botifarra i no és perquè no m'agrada, no la puc prendre. La crema combinada amb ella, deu estar molt bona. Besets
ResponderEliminarCon ese toque de la morcilla es genial, seguro que después de comer un plato se entra en calor.
ResponderEliminarBesos.
Estas que te sales Gemma, otra rica y sorprendente crema y que bien acompañada
ResponderEliminarBssssssss de osito
Me pasa igual de col creo que no lo he probado nunca y mira que mi gusta.Buena combinación
ResponderEliminarPetons
Menuda cremita!! Desde luego la morcilla le va perfecta!! Me gusta la combinación. Bss.
ResponderEliminarPero que bo!!! la col amb morcilla es una combinació boníssima!! Petons
ResponderEliminarCaram, quina recepta més bona i adient per aquestes dates!! El "vaixell" de botifarra" segur que encara la fa més bona. Apuntadíssima!!!
ResponderEliminarGemma eso tiene que estar buenísimo,,,uauuu me la llevo,,un beso
ResponderEliminar