- Pan de molde
- Tomate para sucar
- Sal i aceite de oliva
- 4 anchoas
- 2 latas de atún
- 4 pepinos
- 6-8 alcaparras
- Mayonesa
- Zanahoria rallada
Preparación:
1.- Preparar el pan de molde en este caso a cuadraditos ( también se podría hacer tipo pastel alargado). Para cada montadito utilizaremos cuatro capas, las que nos hacen de cubierta las reservaremos las otras dos las sucaremos con tomate, aceite y sal. Reservamos todo.
2.-Ahora cogeremos todos los ingredientes menos la zanahoria y los trituramos, ya tenemos nuestro relleno.
3.- Vamos a montar, iremos intercalando la capa de pan sin sucar, masa del relleno, masa de pan sucada, relleno así hasta poner las dos siguientes.
4.- Por último con una lengua bañamos de mayonesa y cubrir con la zanahoria rallada.
Y a comer!
Esta receta y el pastel es de Marta Janer.
Gracias!
Oh, que maco que queda! Gairebé sembla un pastís de postres dolç... però en canvi, és un pastís salat perfecte per a un àpat fred, un entrant que segur que agrada a tothom a grans i a petits!
ResponderEliminarJo també creia que era dolç.....
ResponderEliminarM'encanta, ja tinc un altre aperitiu-entrant solucionat. Gràcies. Petonets
m'encanten aquests pastissos salats, t'han quedat molt macos.
ResponderEliminarpetons
Quina gana!!! Mmmmm una mossegada ara m'aniria de perles, te un aspecte q segur està super bo i meloset!! Petonets
ResponderEliminarGemma,
ResponderEliminarla veritat és que si que el recomano, està olt bó.
Carmen,
m'alegro de donar-te un altre opció.
Nuria,
gràcies, però és fet per una amiga, jo el probaré amb altres farcits que de ben segur també estaren bons.
Maria,
mossega, mossega!
Muas! Muas! Muas! i Muas! ja en teniu totes
me l'imagino per a un dia d'estiu,... tot just acabat de sortir de la nevera, ben fresquet.... no se si aguantare sense provar-ho abans que arribi l'estiu....
ResponderEliminarUna abraçada
Alfons,
ResponderEliminardoncs aixó tinc tantes ganes d' estiuet que em dit perque no a la primavera.
Muas!
Un pastis salat que sembla dolç, molt bona idea i ha d`estar molt bo,i a sobre per menjar-se’l fred, fabulós caurà aviat.
ResponderEliminarPetons
Vaya Gemma, un cake muy original y sobre todo salado!! bastante rico, el corte me dejó con la boca abierta, se ve espectacular! Saludos :)
ResponderEliminarquina vistositat!,xulo,xulo, l'apunto!mercè-dest.cass
ResponderEliminarSion,
ResponderEliminarja em diràs.
Oscar,
Xulo, eh!
Merçè,
Gràcies.
Muas!!!!!!!!
Gemma; Un pastís diferent... amb el gust del salat i l'originalitat que queda molt vistós i bo, segur¡¡
ResponderEliminarUn plaer haverte conegut Gemma. Salutacions cap a Canet¡¡.
Josepb,
ResponderEliminarsalutacions rebudes!
Muas!
Maco de veritat!!! M'agrada molt més en versió individual que en gran!! Petons bonica
ResponderEliminarElvira,
ResponderEliminarsi és veritat que queda mes maco, així individual.
Muas!
Deu estar, no bo, rebó! trobo que és molt capritxoset així en individuals...
ResponderEliminarPetons!
Maragda,
ResponderEliminarrebó, rebó!
Muas!
qué rico!!!, me ha encantado este plato, además es super sencillo ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Hola Gemma, estupendo pastel salado, tiene una pinta muy rica y muy apetecible. A partir de hoy seguire tu blog para ver las cosas ricas que preparas.
ResponderEliminarUn beso
Paula,
ResponderEliminargracias, además puedes hacerlo de mil cosas.
El pucherete de Mari,
hola, pruebalo verás que es apetecible y nada pues encantada de verte por aquí.
Muas!
Que buenos son estos pasteles...y para la época que vamos,para quedar de 10.
ResponderEliminarUN SALUDO Y ME UNO A TU LISTA ,))
Silvia,
ResponderEliminarademás de buenos es que nos dan mucho juego. Encantada y ahora me voy de paseo a tu casa.
Muas!