Un trozo de carne, unas gírgolas y tenemos un bocado, Ummmm!
Ingredientes:
- Solomillo de cerdo
- Gírgolas
- Aceite de oliva
- Escamas de sal
- Reducción de Px.
Preparación:
1.- Ponemos la plancha a calentar con un poco de aceite y haremos las gírgolas, cuando estén casi hechas pondremos el solomillo y vuelta y vuelta, que no se nos seque.
2.- Emplatamos, salamos con unas escamas y rociamos con la reducción. Yo esta vez la tenía preparada en la nevera, la calenté un poquito y encima.
Y a comer!
Un plat exquisit i amb poca feina.
ResponderEliminarPetonets
Uy, Gemma, q bo...llastima, aqui no trobo girgoles!
ResponderEliminarUna abraçada,
Hola Gemma, hasta hoy conocí a las gírgolas, cuando lo leí no tenía ni la más mínima idea de lo que podía ser jeje, de seguro que si es un bocado delicio, ya sabes lo que me gusta la carne :D
ResponderEliminarUn abrazo.
bo, bo, bo...de tota manera tú ja saps que el meu amor per als xampis és incondicional...així és que segur n'afegiria!, una abraçada guapa.
ResponderEliminarPer part meva, res de solomillo, però les girgoles totes totes cap dins!!
ResponderEliminarmuaks
Ja sé que podem fer per dinar!!! quina suculència de recepta i que bona que llueix!! Molts petons i moooltes gràcies.
ResponderEliminarBuff, ¡menudo manjar!
ResponderEliminarEsta te la copio.
¡GRACIAS!
Sion,
ResponderEliminarja ho saps dels meus!
Sonia,
de vegades deu ser una mica rotllo no trobar segons quins aliments, ara que quant estiguis aquí et passarà el mateix, trobaràs a faltar algo d' allà, realment és un privilegi, t'arriben a les mans moltes coses mes, no?
Oscar,
me alegro de que hayas conocido algo nuevo.
Merçé,
doncs res amb xampis també deu estar deliciós.
Maria,
ets vegetarianan? sóc una despistada no ho sabia.
Txell,
apa, doncs bons profit!
Itzi,
pero sencillito y rápido.
Muas a todos!!!
nena, que bo aquest llomillet! i que ben presentat!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Gràcies Dolça.
ResponderEliminarMuas!