Vuelvo con setas, estas son compradas, la verdad es que ya hace unos meses que la tenía guardada.
Podría decir que es otra versión del solomillo al hojaldre cambiando el relleno. Muy diferentes de sabor por eso.
Ingredientes:
- Un solomillo de cerdo
- Paté
- Gírgolas
- Una hoja de hojaldre
- Huevo batido para pintar el hojaldre.
- Sésamo.
Preparación:
1.- Abriremos el solomillo como si de una carta doblada en tres se tratara, primero cortamos por un tercio del ancho hacia un lado y luego otra hacia el otro.
2.- Ponemos paté a lo largo y encima las gírgolas y enrollamos.
3.- Lo marcamos por los dos lados en una sartén, esta vez lo corte en cuatro para hacerlo por raciones.
4.- Ahora lo ponemos en la masa de hojaldre que habremos recortado a la medida, cerramos y sellamos, pintamos con el huevo batido y espolvoreamos con el sésamo.
5.- Para acabar al horno, 200º, veinte minutos.
Y a comer!
Estimada Gemma, aquest és un plat de luxe per a una taula amb estovalles de fil. Ens encanta aquesta recepta, gràcies.
ResponderEliminarHa de quedar un plat molt vistós i gustós, per un àpat de compromís. Amb el cruixent de la pasta de full i el gustet del paté, ha de sre boníssim!
ResponderEliminarM'està entrant gana només d'imaginar-me'l!! Trobo que és una recepta original i segur que ben bona! :)
ResponderEliminarUna abraçada
Ostres, com m'agradaria ser la teva veïna, amb l'excusa d'anar a demanar-te sal, entraria a la teva cuina cada dia.
ResponderEliminarM'ha encantat aquest farciment, el guardo, gràcies maca.
Petonets
Gemma, quin plat mes bo i quina fila fa! perfecte!
ResponderEliminarUn petó,
Doncs ja veieu que fàcil ho és.
ResponderEliminarCarmen,
doncs molt lluny no hi som, aixó es pot arreglar un dia, la setmana vinent hi ha una trobada a BCN, la propera ben podria ser s Girona, jo com estic al mig m'apunto a totes.
Muas!!
Qué bueno Gemma, me gusta mucho el relleno que has usado. Yo he hecho estos rellenos cno frutos secos, o pasas y frutas, con castañas, pero no lo había hecho con seta. Me apetece.
ResponderEliminarUn abrazo
Ha de quedar molt bo, amb el paté i els bolets, i molt vistos amb la pasta de full, un plat de luxe.
ResponderEliminarPetons
Lazy,
ResponderEliminarcastañas...... eso hay que verlo y probarlo, me gusta.
Sion,
Al plat queda doncs, bé.
Muas!
Em sap greu haver-me saltat l'estiu culinari, quasi no he penjar receptes, però veig que l'hivern també dóna molt de si. Amb el que ens agrada la pasta de full aquest és un plat que he de guardar a la carpeta de pendents.
ResponderEliminarMuakis! i gracies per les teves visites al meu blog, són molt d'agrair. Últimament no tinc tant de temps per passar per les vostres cuines però de tant en tant hi faré un cop d'ull.
Me guardo todas las recetas con setas pues estamos en plena temporada. No soy mucho de carnes, casi nada en realidad, pero siempre para una cena especial me gusta vestir la carne con hojaldre, divino!
ResponderEliminarAhora que estamos en plena temporada de setas, este plato se hace más irresistible aún, muy rica la receta.
ResponderEliminarBesotes
Gemma,
ResponderEliminarcap problemes d'estius en vindran més.
Kako,
pues llevamos unas semanas que vamos a tope con las setas.
Trota,
gracias me ha hecho ilusión verte por aquí.
Muas!
Un plat de festa major!!! Enhorabona! :D
ResponderEliminarDe 10 nena,que exquisitez,con setas,que son las reinas de la temporada y encima elgante.
ResponderEliminarTe luciste Gemma ;))
Elsfogons,
ResponderEliminarmil gràcies. No us coneixia ara vinc a veureus.
Silvia,
lo intento, lo intento, jejj.
Muas!
Fas unes coses que s'aproparien al "pecat de la gula"...Com aquell que res, has fet un plat exquisit de compromís!.Un altre 10!Una abraçada.
ResponderEliminarHola gemma, soy gloria y como no conocia tu blog y nos veremos el martes en la kedada de tapas, pues queria conocer tu cocinilla.
ResponderEliminarUn blog fantástico.Nos vemos.
Un beso
Un farcit molt apropiat per l'epoca de l'any .... melós i cruixent a la vegada ... una delícia segur
ResponderEliminarUna abraçada
No he preparado nunca un asado con hojaldre, tiene que estar riquísimo. Un besazo.
ResponderEliminarMerçè,
ResponderEliminarets molt bona amb mi donant nota.
Gloria,
ahora voy a ver el tuyo.
Alfons,
Jo es que fico la pasta de full a tot arreu.
Nati,
pues has de probarlo, seguro que no te decepcionará.
Muas a tots!!!