Casi, casi, casi........ pero llego! Hoy es el último día para presentar las recetas de aperitivos al Concurso de Aperitivos que prepara Sonia del bolg L'Exquisit por su primer cumpleblog y la verdad es que no me hubiera perdonado el no participar, ya sé que nos ha dado mucho tiempo pero vuelvo a ser yo, corriendo en el último instante... no sé como puedo ser tan organizada para unas cosas y tan disaster para otras. Pero venga vamos con ese aperitivo.
Un bocadito salado, dulce..., bueno jugando con sabores, super fácil de preparar y cuando te lo metes en la boca.Ummmm!!!
Os lo traigo en dos versiones frío o caliente, a mi personalmente me gusta mas en frío notas mas todas las texturas en caliente está muy rico pero el Roquefort se intensifica mucho y mata un poco los otros sabores.
Ingredientes:
- Dátil
- Queso Roquefort
- Virutas de jamón ibérico
Preparación:
1.- Abrimos el dátil por la mitad y le quitamos el hueso.
2.- Mezclamos el queso con unas virutas de jamón y rellenamos el dátil.
3.- Coronamos con unas virutas por encima.
Y a comer!!!
En el caso de querer hacerlo en caliente es igual y al final cinco segundos en el micro.
No me quedo sin probar este bocado!!! hija mia!!! que mezcla más acertada.
ResponderEliminarMerece un premio....fijo. Boquiabiera me has dejaoooo.
Un besazo
Menuda combinación de sabores tan sabrosa... el dulce del datil, la fuerza del roquefort y los aromas del jamón... Ese bocado es de premio
ResponderEliminarque buena combinación de sabores, me lo anoto, suerte en el concurso, besos
ResponderEliminarPero se puede saber por qué no me has enviado el enlace???????? ahora está todo hecho, la mareqetva matricular!
ResponderEliminarara ho canvio....petons,
Ostres, q amb tanta bronca no t'he dit q m'ha agradat molt...jajja
ResponderEliminarGemmma!!! que sencill, peró que bo... ostres ets l'ultima...ultima !!!
ResponderEliminarun petonet maca
yo le cambiaré el queso por uno de mi gusto, pero fijo que hago este bocadito ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Estos aperitivos me gustan por ese contraste dulce-salado.
ResponderEliminarSuerte en el concurso!
Besos.
mmmm ñam ñam ñam jejejej que pintazaaaaa.un beso
ResponderEliminarSonia,
ResponderEliminarBueno primer de tot HO SENTO SONIA!!! mira aquest dematí em llevo sec a l'ordinador i OOOHHHH, l'aperitiu per la Sònia, tenia un dinar a Barna a la una, jo tin que preparar algo, no puc no aportar el meu granet i clar algo se m'havia d'oblidar. Mentras ho estava fent a casa em miraven com dient a tu et falta un bull.
Para todos,
muchas gracias me habeis subido la moral, pero la verdad es que en lo último que pienso es en el premio, yo tenía que aportar mi granito. Y probarlo porque no os defraudará
Muas!!
Has fet l'aperitiu deprisa y corriendo només per participar??? es q ets un solete!!!!
ResponderEliminarSi senyora, apa que tu t'ho mereixes.
ResponderEliminarMuas!
Gemma, senzill però segur que molt bo. A part al ser fred és d'aquells aperitius que pots preprar amb temps sense agobiar-te.
ResponderEliminarJo no he participat al concurs de la Sònia...aquest mes he tingut un mes de bojos i poca cosa he pogut fer, katxins! Un altre cop serà...
Petonets!!
Alba.
ResponderEliminarsegur que n'hi han més.
Muas!
Un apertiu fantàstic!!! a casa els agradarà molt. La dolçor del dàtil amb el pernil i el roquefort...ummmmmmmm!!!!
ResponderEliminarPetonets
MaruLou,
ResponderEliminardoncs ja m'explicaràs.
Muas!
Quina passada de boooooo!
ResponderEliminarNo ets la única que ha hagut de córrer, veig que St Hilari també ho ha fet al darrer moment!. A mi el dàtil no em treu el son, però segur que en tastava un parellet dels teus!...Bona pensada!a reveure!
ResponderEliminarVisc a la cuina,
ResponderEliminarGràcies.
Merçè,
com sempre per variar. La veritat és que amb tots el sabors junts canvia la cosa.
Muas!
Un tast dolç-salat ben bo!!
ResponderEliminarMolta sort al concurs!
Petons!
Salvada por los pelos, pero a ti la improvisacion se te da bien menudos aperitivo te ha salido.Me gusta y me lo llevo a la lista!que listo!je je
ResponderEliminarbona setmana
peto
miquel
Hola,
ResponderEliminarDoncs per improvitzar...com ha quedat! M'encanta aquesta combinació. Ha d'estar boníssim. Petonets,
A mi no m'agrada el roquefort, però vaja em quedo amb els dàtils i el pernilet que també són resultons :)
ResponderEliminarDoncs mira, els dàtils que el meu marit compra al mercat de Canet em serviran per provar aquest deliciós mos, gràcies.
ResponderEliminarPetonets
Jejeje Gemma eres la bomba,pero igual te queremos así...le has dado más emoción al cierre del concurso...adrenalina pura para Sonia jeje
ResponderEliminarnena que bocado más exquisito,ya ves y no puede ser más fácil y rápido y no cal tener una cena especial para hacerlos,vamos que el fin de semana me doy un homenaje,de verdad,encuentro que ha de ser delicioso.
La foto está genial.
Un besote y buena semana guapi ;))
Uf! no saps com m'agraden aquests contratos, i el dàtil és perfecte per aconseguir-ho. Recordo als casaments que per a mi era l'estrella dels aperitius, corria de taula en taula a veure si en quedaven ;-) jejejejej!
ResponderEliminarUn petó
Merçè,
ResponderEliminarla veritat és que hi ha molt nivell al concurs.
Miquel,
si casi, casi... la veritat és que ara semblara que no tinc àvia, però és veritat que quant improviso normament quedo contenta, no sempre eh!
Eri,
està bo, creu-me
Starbasse,
doncs amb un altre formatge, no?
Carmen,
a Canet els compra??? que no m'enteri que passas per qui i no m'ho dius.
Silvia,
es que si cambio pierdo toda mi gracia,jejj.
Y date el homenaje que no te arrepentirás.
Gemma,
d'aquells que anaven a bacon, no?
Muas per tots!
Un joc dolç-salat deliciós!
ResponderEliminarGemma,
ResponderEliminarsi, quasi sempre resulta.
Muas!
Gemma te ha quedado fantástica la foto y deliciosa la receta.
ResponderEliminarBesos
Gemma, que aperitivo más original. Nunca se me hubiera ocurrido que los dátiles se podian rellenar. Debe estar delicioso. Un abrazo.
ResponderEliminarHi tant que és el datil Rei perquè té un aspecte i és tant complet i saborós que segur que triunfa!!
ResponderEliminarMolts petonets i sort!
Bien fácil y rico vaya. Una idea fantástica.
ResponderEliminarUn abrazo y suerte.
Adela
Una idea tan rica cómo fácil....muy buena propuesta...
ResponderEliminarUn saludo!!
Un aperitiu fàcil i molt gustos
ResponderEliminarPetons
Margot,
ResponderEliminaralgo he aprés amb les teves lliçons.
Yolanda,
en la cocina la imaginación te lleva donde quieras.
Ingrid,
doncs l'aspecte va junt amb el gust.
Adela,
ne alegro que te guste.
Ana,
esas son las mias las fáciles.
Sion,
ja saps que sóc prou pràctica jo.
Muas a tots!
Que bo i que fàcil, Gemma! Aquest segur que el faré. A casa som forofos del roquefort i del bon pernil, així que perfecte!
ResponderEliminarUn petó
Efectivament, fàcil i molt bo. Val molt la pena anar a algun lloc especialitzat i comprar dàtils frescos i bons... són pura mel (per desgràcia, però, ara estem fora de temporada i costa molt trobar-ne de frescos).
ResponderEliminarConxi,
ResponderEliminardoncs ja m'explicaràs si eks proveu.
Dissabte vaig estar al teu poble quin FRED a mes vam anar en moto alló que surts i dius on anem? Anem a veure a la Susanita men vaig penedir en quant passava el pont de Tordera quin horror!! Però bueno s'ha de dir que la cara que posen quant et veuen ja compensa.
Surfzone,
Tens raó, aquí a Canet hi ha un puesto al mercat que els porten impressionants.
Muas!
Ja estava al corrent de la visita fugaç a la Susana, però esclar, a qui se li acudeix a 6 sota cero anar en moto! Pel cap de 7mana del 5-6 veniu preparats. Més petonssss
ResponderEliminarVindrem en cotxe a mes el roast beeff del Garry ho cura tot, després veuràs les fotos penjades per aqui.
ResponderEliminarMuas!
Gemma los dátiles no son mi fuerte pero seguro que así me comería un par de ellos jajaja. Un besazo.
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