Para una cena informal o simplemente por gusto.
Ingredientes:
- 400 gramos de garbanzos cocidos (y un poco de caldo)
- 3 cucharadas de tahini
- 2 dientes de ajo
- el zumo de medio limón
- 60 mililitros de aceite de oliva
- pimentón picante
- comino en polvo
- pimienta negra
- sal.
Preparación:
1.-Ponemos todos los ingredientes y trituramos hasta obtener la textura deseada.
2.-Espolvoreamos con un poco de pimentón y ponemos un hilo de aceite de oliva. Acompañamos con pan de pita...
Y a comer!
A casa ens encanta ñ'hummus, sobretot per sopars informals amb els amics. Fàcil de fer i boníssim!
ResponderEliminarA nosaltres també ens encanta, mai falla i agrada a tothom!
ResponderEliminarPetons
Sandra
No lo he preparado nunca y mira que me apetece hacerlo. Un besazo.
ResponderEliminarSi tens rao, i una forma diferent de que els nens aceptin llegums.
ResponderEliminarUn petonet
que bueno tengo que probarlo, besos
ResponderEliminarMira que és bo!! A mi m'encanta i per un sopar informal és ideal!! Petons
ResponderEliminarUna recepta perfecte per demà sopar, que n'és de bo l'hummus!
ResponderEliminarMolt a favor de l'hummus i el seu equivalent en alberginia (babaganush si no ho recordo malament) :)
ResponderEliminarM'ho apunto, el d'aberginia no l'he fet.
EliminarMuas!
És un aperitiu boníssim!!!!
ResponderEliminarPetonets
siempre digo que si a un buen hummus y este lo es
ResponderEliminarbona setmana
peto
A casa nostra també en fem tot sovint i és deliciós. Per cert, combinat amb albergínia a la planxa és per plorar :-)
ResponderEliminarFa poquet que en faig i el trobem boníssim. Jo l'acabo de penjar al bloc ;-)
ResponderEliminarPTNTS Dolça