LA CISTELLA ECOLÒGICA


Hoy no os traigo receta, pero os traigo unas verduras de "10". Hace un par de semanas me apunté a una iniciativa que lleva Nacho en Canet. Se dedica a la agricultura biodinámica no os explicaré mucho porque tengo bastante desconocimiento, pero bueno básicamente es cultura ecológica al 100%. Luego semanalmente el te pone la "cistella" en casa con productos que acaban de salir de la tierra y por ahora la experiencia es muy positiva, ese olor.... y bueno ni que contaros a la hora de cocinar. Eso si, aquí no eliges, lo que toca es lo que toca. Así que también me toca buscar recetas con aquellos productos que abundan como es ahora el caso de las lechugas, pero bueno ya os iré contando.



11 comentarios:

  1. QUIN GOIG DE VERDURES!, la cistella te la porten setmanalment i tú pagues una quantitat establerta també setmanalment?, havia a sentit a parlar d'aquesta iniciativa però no sé com funciona. La idea un 10, la verdura un 10! i les receptes que els hi dedicaràs un 10!ja les espero que a mi la verdura cada dia la que vulguis!a reveure!

    ResponderEliminar
  2. Gemma,
    Es una gran idea això de la cistella.
    A més, t'obliga a variar els menús en funció del producte de temporada. El que no m'agrada es que vas al mercat i hi ha de tot, però com que moltes coses no son de temporada, les que hi ha son de Xile, Sudàfrica o ves a saber on. Hauriem de prendre consciència que el que hem de menjar és el que toca.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Aquestes iniciatives em semblen genials, tan els pagesos com els consumidors en surten beneficitats... Ja veuràs com la verdura és molt més bona! I de receptes amb enciam n'hi ha moltíssimes ;)

    ResponderEliminar
  4. Merçè,
    si és com dius, però no ha de ser cada setmana potser també cada quince dies en funció del que es gasti a casa. I bueno ja anirem veient, espero no decepcionarte.

    Josep,
    Tens raó però estem mal acostumats a tenir de tot i a vegades no sabem el que mengem.

    Gemma,
    ës veritat tots en surtim beneficiats. Ja em diràs alguna d'aquestes amb enciam.

    Muas per tots!

    ResponderEliminar
  5. Quina sort poder gaudir a casa de verdures fresques de temporada collides al moment de saó. Una iniciativa que s'hauria d'extendre. Salutacions

    ResponderEliminar
  6. Noia quina bona pinta tenen aquestes verdures!!

    ResponderEliminar
  7. Francesc,
    si que és una sort.

    Gurmet,
    benvingut!!

    Muas!

    ResponderEliminar
  8. Quin preu té això?
    Nosaltres ens estem aficionant a la capsa setmanal de recapte i està molt bé, especialment pel que diu el Josep: t'has d'adaptar a la verdura de temporada... així deixem de menjar sempre el mateix!

    ResponderEliminar
  9. Hola Surfzone, el preu de la cistella és de 25€, després tu la pots demanar semanalment o cada quincena...,suposso que ha de ser semblant aixó de la capsa de recapte, no havia sentit parlar. En tot cas si voleu informació més concreta no tinc inconvenient en donar el contacte. Ja saps hi sóc aquí.

    Bueno guapa com va aquesta panxolina?

    Muas!

    ResponderEliminar
  10. La de recapte val 30 € i també és setmanal o més espaiat, i pots adaptar una mica la comanda :-)

    La meva panxa va com sempre... la de la Lydia va creixent XDDDDDD

    ResponderEliminar
  11. Que bó, jo tota convençuda que parlaba amb una dona, doncs al post del bollo preñao igual, encara riuràs,no? Com et dius?

    Muas per la Lydia, la seva panxa i per tú.

    ResponderEliminar

Gracias por pasar por aquí.

Si quieres ponerte en contacto conmigo me encontrarás en gemmamomu@hotmail.com

Muas!!