En que casa no se habrá comido esta ensalada? imposible pienso que en ninguna pero yo la traigo por si acaso.
Ingredientes:
- Lechuga larga
- Pimiento escalivado
- Cebolla
- Atún
- Sal y aceite
Preparación:
1.- Lavamos, cortamos y escurrimos la lechuga ( las centrifugadoras van de lujo , te queda sequita, sequita) y al plato.
2.- Cortamos la cebolla en juliana, los boquerones y el pimiento a tiras, lo mezclamos con la lechuga y coronamos con el atún.
3.- Ahora aderezar al gusto.
Y a comer!
Ostres, quins talls de tonyina més bonics!! Tens raó, és una amanida molt nostrada i segur que cada casa es prepara!
ResponderEliminarNena, quina tonyina més maca!
ResponderEliminarUn petó,
Fácil y sencilla,sí,pero con ese atún,la hace sofisticada,que pinta tiene mas apetecible....hay que publicar recetas así,que nos la recuerdan , nos sacan de apuros y encima comes rebien....
ResponderEliminarBesitos
Aquesta tonyina fa goig, una amanida perfecta.
ResponderEliminarPetonets
Doncs la tonyina la vaig comprar al mercadona va amb uns tarros de vidres i la veritat és que a més de presència està molt bona.
ResponderEliminarMuas!
A casa meva si, i molt sovint!
ResponderEliminarGràcies per voler mossegar la coca de cireres, però em sembla que no es pot fins dissabte dia 10 T'espero a partir de dissabte!!
PTNTS
Dolça
A casa meva també! Ens encanta! I la combinació de la tonyina amb el pebrot queda molt bé ;)
ResponderEliminarEl atún siempre rico, me recuerdas a mi hermana que le gustaba el atún mas que todo en las enladas. Una exelente opción para comerlo en el verano por allá!
ResponderEliminarsaludos :)
Una amanida mol d’estiu, i uns carbassons deliciosos
ResponderEliminarPetons
Refrescant i apetitosa, es a dir el que ens cal amb aquestes calors.
ResponderEliminarUna abraçada
Dolça,
ResponderEliminarallà hi seré per mossegar.
Gemma
és un clàssic, però està molt bé.
Oscar,
me alegra que te traiga un recuerdo tan bonito.
Sión,
es el que toca ara coses fresquetes.
Josep,
si perque em portem dos dies.
Muas A tots!!