Mmmmm..... vamos a engañar un poco al personal, es curioso pero la col suele ser una de las verduras con menos aceptación, pues yo me he propuesto disfrazarla un poquito y me ha quedado un plato de lo mas completo.
Y en cuatro pasitos lo tenemos listo.

Ingredientes:
- Una col mediana
- 8 lonchas de jamón York
- 4 lonchas de queso para fundir
Salsa bechamel - Queso parmesano
Preparación:
1.- Primero de todo, prepararemos la col, yo la hice al vapor, también la podéis cocer.
2.-En una fuente del horno pondremos cuatro lonchas de jamón, encima la col, las lonchas de queso y otra capa de jamón.
3.-Ahora la bechamel, a la que en el último momento le añadimos el parmesano para que se funda y cubrimos nuestra lasaña.
4.- Al horno, 180º unos cinco minutos, gratinamos.........
Y a comer!!
ostres quin plat mes bo,a mi es que la col m'agrada molt i aixi te d'estar mmmm .M'agrada veure una nova recepta teva per aqui,petons
ResponderEliminarNena a mi no m,'enganyis eh...que jo la col la continuo veient...jajaja
ResponderEliminarT'he enviat un missatje l'has vist??? a que necessites ulleres o la Silvia ja t'ha encomanat la mania de obrir el correu...jajaja
Petons
jajajajaj....jo estic com la Neus....la veo! pero no et diré q no...la tastarem en quan tingui una col maca...
ResponderEliminarA mi no me engañas, pero como me gusta la col no hay problemas.
ResponderEliminarSe te echaba de menos,que estás muy perdida. Espero que todo vaya bien.
Besos.
Hombre!! quan temps!!! be es vegi o no a mi m´agrada ara pot ser als nens l´hauría de disfressar una mica:) petons
ResponderEliminarDons jo tampoc li faig gaire festa, però la tastaria.....ui, he dit aixó????
ResponderEliminarEspero que vagi tot be.
Petonets maca
A mi m'agrada la col, així amb lasanya la probaré, bona la idea .
ResponderEliminarPetons wpa!
cap problema la puedo ver y comer perfectamente
ResponderEliminarbuena idea de comer asi en lasaña
me alegro de volver a verte por aqui
petons
Agnés,r
ResponderEliminardomcs millor que millor.
Neus,
d'aixó res, una vegada treta del forn no es veu res.
Sonia,
es que mireu molt,jejjje
Anna,
ja veig que no enganyo gaire.
Silvia,
ho intento però costa, no em deixan.
Carmen,
ho has dit i a mes ha quedat escrit.
Dolors,
es que tenim bona boca.
Miquel,
un altre pel grup de bons menjadors.
Muas a tots, que guay tornar a veure que encara us recordeu de mi.
Eps Gemma!, feia molt que no et trobava per aquí, suposo que se m'ha passat alguna recepta, de fet ni tan sols havia vist el nou bloc!, m'agrada molt!.Està clar que cada dia tinc menys temps per veure-us a tots... Aquesta entrada em sembla perfecte, a més, a mi la col, igual que qualsevol verdura m'agrada moltíssim!.Una abraçada, guapíssima!
ResponderEliminarJa era hora!!! Aquesta la faig segur!
ResponderEliminarMerçè,
ResponderEliminarcom a molt la de les brotxetes, tinc poca activitat...
Susan,
el que fan unes angines!
Muas!
Pero que cosa mas original y me viene genial para cuando me junte con la recolección de las coles que tengo plantadas en mi huerto. Un besazo.
ResponderEliminarNati,
ResponderEliminareso es lo que me hace a mi buscar alternativas con la cistella ecològica cuando una verdura está en pleno auge, tenemos para dar, vender y regalar. De ahí saco mucha utilidad de tu blog con las conservas.
Muas!
M'encanten les lassanyes vegetals. Amb el prenil i el formatge ha de quedar molt gustosa!
ResponderEliminarY bien engañados que los dejas, jijijijijiji Esta combinación siempre gusta a los más escépticos. Nunca se quejan y más de uno acaba repitiendo, verdad? gracias por pasar por mi humilde blog de recetas de navidad, y no sólo eso, sino por dejar comentarios.
ResponderEliminarGracias!
Sra. Claus
Gemma,
ResponderEliminardiferent....
Sra Claus,
el placer es mio.
Muas!
Què original!
ResponderEliminarBojos per la cuina,
ResponderEliminarI bona....
Muas!
La setmana passada vaig fer canelons amb les escurrialles de l'escudella i carn d'olla, hi havia molt poca cosa i hi vaig tirar tota la col bullida. Contra tot pronòstic van quedar uns canelons boníssims!
ResponderEliminarNo está mal probar a ver si "cuela" y se lo comen en casa.... jajajajajajaja. Seguro que está muy rica la lasaña, a mí la col me gusta.
ResponderEliminarhasta luego !! =D
ResponderEliminar