
Os había dejado descansar unos días, pues vuelta a la carga con los bolets.

Ingredientes:
- 600 gr. de bolets (Camagroc, Rossinyols, Llengua de Bou, Rovellons, Lletarola i alguna trompeta)
- 150 gr. de Micuit de foie
- 14 unidades de lamines de lasagna precocida.
- 100 gr. de queso curado ( yo Flor de Esgueva)
- Ajo y sal.
- 1/2 l. de nata
- Aceite de oliva
- 100 gr. de Llengua de Bou
- Vino blanco
- Sal i Pimienta
1.- Limpiar los bolets, cortarlos a trozos medianos e ir salteando con un poco de ajo, sal por separado.
2.- Poner en remojo las láminas de lasaña, una vez estén blandas estirarlas en una superficie, ir rellenando con los bolets ya mezclados, unos trozos de micuit y a enrollar, los ponemos en una bandeja de horno.
3.- Ahora haremos las salsa, saltear en una sartén con aceite la llengua de Bou, al cabo de unos cuatro minutos añadimos un chorro de vino blanco, esperamos a que se reduzca y añadimos la nata, dejamos diez minutos haciendo xup-xup, sal i pimienta y lista.
4.- Metemos los canelones al horno, 180º, diez minutos.
5.- Solo nos falta emplatar, pondremos un par de canelones por ración, bañaremos con la salsa y encima ponemos el queso hecho a lascas, pimienta blanca recién molida, un poquito de perejil y unas escamas de sal.
Y a comer!!
Quin farcit més bó, m'agrada tot el que has possat, m'el guardo. gràcies.
ResponderEliminarPetonets i bon cap de setmana
M'encanten els canelons de bolets!
ResponderEliminarUna recepta perfecte, bolets i micuit... mmm.
Segur que a casa queden ben contents amb aquests canelon.
Petons!!!
M'encanten els canelons de bolets, a casa en em uns de molt semblants però sense el foie... i queden boníssims! Jo tampoc hi poso carn, je je je...
ResponderEliminarte veo haciendóle sombra al Adriá, como lo vea....yo de ti lo patentaba.
ResponderEliminarUn beso
Nena, prepara la taula q vinc!
ResponderEliminarPetons,
M'encanten els canelons, i els de bolets encara més (perquè m'agraden tant?).
ResponderEliminarLa pinta d'aquest plat és brutal!!
Una abraçada
Gemma, me encantan los canelones y estos con esos ingredientes maravillosos, ni te cuento ;)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Quins canalons...ja estem a Nadal a cas teva...!!! mai he tastat la llengua de bou...tots els altre si...per aixó el gust de la salsa no me la puc imaginar...però vaja ...que la pinta fa de deixar-se menja i no queixar-se.
ResponderEliminarbon cap de setmana
un petonet
Doncs jo sóc dels que si que li posaria una mica de carn rostideta als canelons de bolets. Ara, que sense carn també em semblen sensacionals, que consti.
ResponderEliminarPerò tot i així, un puntet de carn... hummmmm :D
Moltes gràcies! Ja tinc un primer per Nadal. Aquest plat li hauria encantat al meu germà. M´has fet molt feliç, gràcies!!!
ResponderEliminarQue receta más buena. Me he perdido un blog muy interesante. Te lo digo de corazón. Esta receta me llama mucho y seguro que algún día la hago. Las setas me encantan.
ResponderEliminarUn petonet
Vaya delicatesen que has preparado,setas,foie y bechamel de nata.Guauuuuuuuuu
ResponderEliminarMe lo llevo
Buen fin de semana
Petons
miquel
Jo vaig fer uns canelons de bolets l'any passat per Nadal si no recordo malament, i també n'he fet de peix però mai de carn...ganes d'anar a la contra?... ja,ja. Aquesta versió teva amb el foie (per alguna cosa n'ets la reina) i la salseta que t'has marcat...un plat de festa grossa!!!.M'ha fet ilusió veure't a la classe de'n David, però quan t'he buscat al final ja no hi eres...Un petonet!
ResponderEliminarMoltes gràcies a tots pel vostres comentaris. Així dona ganes de cuinar.... si es pogués passar a través de la pantalla, de ben segur que tots teniu un plat preparat.
ResponderEliminarMuas!
Sonia,
ResponderEliminarem sembla que et queda una mica lluny, però sempre es pot possar una mica d¡imaginació.
Neus,
jo fins aquest any no havi tastat ni la meitat, no sortia del rovelló.
Starbase,
ja veig que ets del club CARNE, CARNE, jejjje.
Merçè,
ho sento tenia pressa i he surtit com un cohet, però ens veiem al Caprabo, no?.
Muas!
Anònim,
ResponderEliminarque per mi no ho ets clar, m'has emocionat i si et serveix per portar un troçet del teu germà. doncs per ell hi van!
Muas!
Fantástica receta Gemma. Un besazo.
ResponderEliminarAhí va de vuelta ese besazo.
ResponderEliminarMuuuuuaaaaaaassss!!
Hola Gemma, te n'envio un tupper per al carnívor de casa teva i me'l retornes amb uns quants d'aquests per a mi!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Aixó està fet!
ResponderEliminarMuas!
els bolets amb foie guanyen molt, oi? jo també les he combinat recentment i m'encanten. i aquesta salsa de cua de bou m'ha picat molt la curiositat...
ResponderEliminarLa veritat és que el foie i jo som amants.... ains no hu puc resistir!
ResponderEliminarLa salseta va quedar suau i bona.
Muas!
canelones, setas y foie !son perfectos!!!!
ResponderEliminar