EL POLLO


Hacía mucho que no traía un bocata de estos marranos como yo les digo, aquí nuestra cena de no se que domingo.

Ni que decir que en los bocatas es primordial la calidad del pan.

Ingredientes:
  • Un rico pan
  • Aceite
  • Filetes de pechuga de pollo cortado a tiras
  • Orégano
  • Curry
  • Sal
  • Queso cheddar
Preparación:

1.- Sazonamos el pollo con la sal, el curri y el orégano. Lo echamos a una sartén con poco de aceite caliente y mareamos se hace muy rápido porque son tiras.

2.- Una vez listo sin apartar del fuego añadimos el queso que quede todo como una pasta, vaya el queso derretido todo así pegajoso.

3.- Abrimos el pan y para dentro todo. Servir inmediatamente.

Y a comer!

17 comentarios:

  1. Amb una mica de tomàquet i unes fulles d'enciam, és un entrepà complet i deliciós. I res de marrano, que de tant en tant un entrepà no passa res, je je je...

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  2. M'agrada sopar de tant en tant un entrepà ... però que sigui ben barroc.

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  3. Gemma,
    doncs aixó una vegada a la setmana.

    El oteador,
    Ja que ens possem...

    Muas!

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  4. El sopar de bocata es deliciós de tant en tant i si son d’aquells que porten moltes coses encara millor. De marrano res de res
    Petons

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  5. Hola,
    està molt bé menjar un bocata de tant en tant.. i si li poses bons ingredients i un pa molt bo, com dius, es pot convertir en un esplèndid soparet... Petons,

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  6. mi bocadillo preferido también es de pollo, probaré esta versión tuyaa ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

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  7. Sion,
    lo de marrano és un dir vaya que porta de una moca improvissat.

    Eri,
    nosaltres una vegada a la setmanan, cau un entrepà.

    Paula,
    pues nada ya me dirás.

    Muas!

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  8. Ei!!! jo m'ha apunto aquest sopar marrano!!! que a mi m'agrada sopar aixi sovint...
    un petonet

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  9. Doncs apa estem trigant.

    Muas!

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  10. Ummmmmmmmmm!! yo a estos bocatas los llamo "guarris"... y joé, están riquísimos!!! me ha gustado mucho el tuyo!! ñam, ñam!!! y las patatas al pesto...... buah! me ha entrado hambre ya, y mira que no son ni las 4 de la tarde!!! jejejeje

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  11. els bocatas marranos,guarris,etc,, estan de muerte y cuantas mas cosas pongas mas sabrosos quedan.Yo al tuyo para comermelo yole pondria unas tiras de pimiento verde frito o escalivada
    Ya tengo cena hoy je,je
    peto
    miquel

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  12. locasita,
    bieno los nombres se parecen, no? que ricos.

    Miquel,
    bona pensada lo dels pebrots.

    Muas!

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  13. Ualaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    Això és millor que un bikini guarro, no??? Si més no, a mi m'ho sembla!!! Ole!!!
    Per cert, que les patates aquestes al pesto TAMBÉ me l'apunto com a pendent. Joer, és que no dono a l'abast!!!!

    Salut!

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  14. Com tu dius, el pa ha de ser bo. T'ha quedat tant be que em fa venir gana altra vegada.
    Salut

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  15. Que rico, me encanta tomar una buena bocata cuando no hay tiempo de cocinar.
    Un besote.

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  16. que tire la primera piedra quien diga que a el no le van este tipo de "marranadas"... fantasticas!!!
    Un abrazo

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  17. ol ole!! aquesta volia jo. El títol em va fer olta gràcia, ara ja sé de què tracta! Jo el faig amb pimentón i herbes provençals...provaré amb curry i orenga!! què bo!!

    Petonets!! :)

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Muas!!