Tengo la gran suerte de tener amistades que en sus viajes de negocios se acuerdan de mi y mi afición por la cocina, así llega a mis manos este queso, bueno una delicia, nada que ver con lo que encuentro por aquí. Gracias Delia y José Antonio.
Y con estos rallos de sol que nos está regalando el otoño os dejo otra cena de las que a mi me gustan rápidas, fáciles pero ricas, ricas!
- Lechuga
- Tomate
- Queso feta
- Salsa curry.
- tortitas de maíz con anís (las compro en la tienda sueca del Ikea)
Preparación:
Pues lo dicho, muy fácil extendemos la tortita, ponemos dentro todos los ingredientes troceados, un poquito de la salsa curry, no abusar sino mataría los otros ingredientes..........
Y a comer!!
Muy rico Gemma! el queso y tomate siempre combinan muy bien, me alegra que se aprecien rayos de sol en el otoño, aunque aqui estamos en primavera hoy amaneció bastante oscuro.
ResponderEliminarInteresantes las tortillas de maíz y anís :)
Un abrazo.
Fácil y rico...esto me gusta.
ResponderEliminarpetonets
Quina sort tenir aquests amics! :)
ResponderEliminarM'encanta el formatge feta, aquest rotllet ha de ser molt bo. El formatge feta combinat amb la salsa de curry no l'he provat mai, serà qüestió de tastar-ho ;)
Què bé!!! Això de tindre amics tan excel·lents és una sort!!! T'ha quedat una recepta senzilla i molt saborosa. Ací no tinc l'Ikea a prop, però si el tinguera, segur que me'n comprava unes quantes pastetes de dacsa (=blat de moro). Què bo!!! Ets una artista!!!
ResponderEliminarOscar,
ResponderEliminarno me deja de sorprender lo del tiempo.
Nuria,
a veces pienso tengo que abrir una etiqueta de fàcil y rico.
Gemma,
doncs aquest de veritat estava deliciós, vai fr un altra amanida de verdures.......
Francesc,
dacsa... ja en sé algo de nou. La pena és que són refrigerades sino t'enviava unes quantes.
mmmmm.....que pedazo de feta!! seguro que incomparable de sabor!! y con esta receta que nos dejas va de perlas!Mil besos
ResponderEliminarEs formatge feta és un dels que més m´agraden...quina sort tenir amics que t´estimen tan...petonets
ResponderEliminarAmb salsa curry!!ummmm, una combinació espectacular!Una abraçada!
ResponderEliminarEl formatge Feta m’agrada molt amb amanides, la propera provare amb salsa curry
ResponderEliminarPetonets
Ingrid,
ResponderEliminarpedazo, pedazo!
Mª José
La veritat és que em fà moltìssima il.lusió quant rep qualsevol cosa que vingui de fora.
Merçè, Sion,
a mi em va agradar la combinació.
Muas!
No lo he probado todavía, a ver si me animo. Un besazo.
ResponderEliminarPues sí que es una suerte,me apasiona este queso y le casa con esa ensalada de muerte ......nena que ganitas tengos del encuentro,que bien nos lo pasaremos ;))
ResponderEliminarBuen finde!!
Gemma,
ResponderEliminarSensacional!. A nosaltres ens encanta el feta i moltes vegades ens preparem una bona amanida bàsicament amb tomàquet i formatge feta... i per descomptat amb oli verge d'oliva.
Una abraçada
Acabo de descobrir el teu blog i he decidit que me'n faig seguidora ara mateix!Tens unes receptes fantàstiques!:)
ResponderEliminarQuè bé aquests amics viatgers! Aquest formatge feta semba boníssim!
Una abraçada!
Nati,
ResponderEliminarestas tardando , vengsas mujer que si te gustan los quesos, éste es una delicia.
Silvia,
Yo también, hace ilu tener delante a amigos blogueros que llevamos tiempo hablando a través de internet, Guay!!
Josep,
és veitat sencillament amb un bon tomàquet....
Alba,
moltes gràcies i benvinguda a casa teva!
Muas! per a tots!!
Molt matinera pel repte d'aquest mes de Memòries d'una cuinera! Ja venen de gust aquest tipus de menges, sense cuinar i acompanyades d'un formatge tan deliciós com el feta! Un petonet!
ResponderEliminar