A la caaaaarga.... a lo mejor un poco pesadita si que soy pero os informo que todavía me quedan en el tintero mas recetas con bolets ( no sé cuantas).
La de hoy muy fácil pero no por ello menos rica.
Ingredientes:
- Trompetes de la Mort.
- Huevos.
- Ajo
- Sal
- Aceite
Preparación:
1.- En una sartén ponemos a calentar un par de cucharas de aceite, añadimos el ajo bien picadito, seguidamente las trompetas saladas, hasta que veamos que están hechas.
2.- Ahora subimos el fuego añadimos los huevos y removemos energicamente, nada unos segundos lo sacamos del fuego y seguimos removiendo y directo al plato.
Y a comer!
Es q no se pq vinc...a aquestes hores i ja em menjaria el teu revoltillo!!
ResponderEliminarUn petó,
Bueno per esmorçar no estaria gens malament.
ResponderEliminarMuas!
Hola Gemma, sóc la Conxi de Maçanet, tenim en comú una bona amiga, la Susana...volia comentar-te que m'encanta el teu blog i que déu n'hi do quina currada. Posaré en pràctica moltes de les teves receptes, així que moltes gràcies. Un petonàs!
ResponderEliminarHola Conxi, ara si. Gràcies pel teu comentari i ja m'aniràs explicant.
ResponderEliminarQualsevol cosa no ho dubtis i si tens algun dubte i veus que no et contesto, què no acostuma a ser el cas, però a vegades desconecto un parell de dies la Su té el meu telèfon.
Ara a esperar si veig per qui a la Susana.
Muas!
Hola wapa!!!
ResponderEliminarUn plato de mueeeeeeeeeeeeerte...!!!
jiji.
Que bo!, m'enten les trompetes de la mort, de fet, ahir vaig estar a puint de comprarne, però com que tenia rovellons i ceps a casa i anava massa carregada, no ho vaig fer.
Petonets!!
Un clàssic que agrada a tothom! Crec que el remenat és una de les meves preferides per fer els bolets ;)
ResponderEliminarNuria,
ResponderEliminarA mi em xiflen.
Gemma,
Jo diria què també.
Muas!
ñam ñam, me encantan en todo momento, vivan los hongos...
ResponderEliminarBesos
Estic morta...amb aquest plat...quina enveja...veure'l i no poder tastar rés...i ara torna cap a casa i amb la panxa buida...
ResponderEliminarbon cap de setmana....
me encanta el teu remenat y realmente estan de "muerte"
ResponderEliminarBon finde o port o acuaducto
petons
miquel
Lazy,
ResponderEliminarque vivan!
Neus,
Noooooooooooooo!! no et moris que en hen d'anar de festa, jejjjej...
Miquel,
Acueducto, acueducto. Que gauy!
Muas i a dusfrutar dels dies de festa.
molt ben trobat el títol d'aquest post, gemma, i el remenat, no cal ni dir-hi!
ResponderEliminarYá estoy por aquí,un poco tarde,pero ya sabes como soy...voy a ponerme en práctica en algunas de tus recetas tán espectaculares y sencillas que parecen,ahora tengo un poco de tiempo para hacerlo,jeje!!!yá te explicaré....besitooosss!!!!
ResponderEliminarManel,
ResponderEliminarés que estàn de mort...
Susanita,
llegaste... venga tu ves haciendo las mías y a cambio me tienes que enseñar las de tu suegra. Lo del tiempo es coña, no?? bueno guapa nos vemos con un Garry's Rosbeef.
Muas!