REVOLTILLO DE LA MUERTE



A la caaaaarga.... a lo mejor un poco pesadita si que soy pero os informo que todavía me quedan en el tintero mas recetas con bolets ( no sé cuantas).

La de hoy muy fácil pero no por ello menos rica.

Ingredientes:

  • Trompetes de la Mort.
  • Huevos.
  • Ajo
  • Sal
  • Aceite

Preparación:

1.- En una sartén ponemos a calentar un par de cucharas de aceite, añadimos el ajo bien picadito, seguidamente las trompetas saladas, hasta que veamos que están hechas.

2.- Ahora subimos el fuego añadimos los huevos y removemos energicamente, nada unos segundos lo sacamos del fuego y seguimos removiendo y directo al plato.

Y a comer!

14 comentarios:

  1. Es q no se pq vinc...a aquestes hores i ja em menjaria el teu revoltillo!!

    Un petó,

    ResponderEliminar
  2. Bueno per esmorçar no estaria gens malament.

    Muas!

    ResponderEliminar
  3. Hola Gemma, sóc la Conxi de Maçanet, tenim en comú una bona amiga, la Susana...volia comentar-te que m'encanta el teu blog i que déu n'hi do quina currada. Posaré en pràctica moltes de les teves receptes, així que moltes gràcies. Un petonàs!

    ResponderEliminar
  4. Hola Conxi, ara si. Gràcies pel teu comentari i ja m'aniràs explicant.

    Qualsevol cosa no ho dubtis i si tens algun dubte i veus que no et contesto, què no acostuma a ser el cas, però a vegades desconecto un parell de dies la Su té el meu telèfon.

    Ara a esperar si veig per qui a la Susana.


    Muas!

    ResponderEliminar
  5. Hola wapa!!!
    Un plato de mueeeeeeeeeeeeerte...!!!
    jiji.
    Que bo!, m'enten les trompetes de la mort, de fet, ahir vaig estar a puint de comprarne, però com que tenia rovellons i ceps a casa i anava massa carregada, no ho vaig fer.

    Petonets!!

    ResponderEliminar
  6. Un clàssic que agrada a tothom! Crec que el remenat és una de les meves preferides per fer els bolets ;)

    ResponderEliminar
  7. Nuria,
    A mi em xiflen.

    Gemma,
    Jo diria què també.

    Muas!

    ResponderEliminar
  8. ñam ñam, me encantan en todo momento, vivan los hongos...

    Besos

    ResponderEliminar
  9. Estic morta...amb aquest plat...quina enveja...veure'l i no poder tastar rés...i ara torna cap a casa i amb la panxa buida...

    bon cap de setmana....

    ResponderEliminar
  10. me encanta el teu remenat y realmente estan de "muerte"
    Bon finde o port o acuaducto
    petons
    miquel

    ResponderEliminar
  11. Lazy,
    que vivan!

    Neus,
    Noooooooooooooo!! no et moris que en hen d'anar de festa, jejjjej...

    Miquel,
    Acueducto, acueducto. Que gauy!

    Muas i a dusfrutar dels dies de festa.

    ResponderEliminar
  12. molt ben trobat el títol d'aquest post, gemma, i el remenat, no cal ni dir-hi!

    ResponderEliminar
  13. Yá estoy por aquí,un poco tarde,pero ya sabes como soy...voy a ponerme en práctica en algunas de tus recetas tán espectaculares y sencillas que parecen,ahora tengo un poco de tiempo para hacerlo,jeje!!!yá te explicaré....besitooosss!!!!

    ResponderEliminar
  14. Manel,
    és que estàn de mort...

    Susanita,
    llegaste... venga tu ves haciendo las mías y a cambio me tienes que enseñar las de tu suegra. Lo del tiempo es coña, no?? bueno guapa nos vemos con un Garry's Rosbeef.

    Muas!

    ResponderEliminar

Gracias por pasar por aquí.

Si quieres ponerte en contacto conmigo me encontrarás en gemmamomu@hotmail.com

Muas!!