Los presentas en la mesa cerraditos y............ Surprise!!
Yo los panecillos los he preparado con la masa de la xapata , si os animáis siempre quedarán mas buenos con un pan casero. Pero si hay falta de tiempo los podemos comprar hechos.
Ingredientes:
- xapatitas con forma redonda
- Huevos
- Chorizo Asturiano
Preparación;
1.- Primero de todo haremos las xapatas, las dejamos enfriar. Una vez frías las cortaremos por arriba como haciendo un sombrero o una tapa y vaciamos un poco de miga.
2.- Ahora metemos dentro un poco de chorizo, el huevo encima y al horno, quince minutos, 180º.
3.- Sacamos....
Y a comer!
¡Qué plato más bueno para empezar el día!
ResponderEliminarBesos
Sensacional, i a sobre són molt aptes per a portar a la carmanyola de la feina (potser amb alguna combinació més suau per no espantar al company de taula jejeje)
ResponderEliminarMi hijo me hace la ooooolaaaaaaaaaaaaa con este bocado,dos cosas que le apasionan,vata con el bocado nena,para cojer fuerzas y entrar en calos...que fríoooooo....
ResponderEliminarUn besote
Ai, nena, posa'm....no sé....4!
ResponderEliminarPetons,
Mese,
ResponderEliminarUn poco potente pero si con el frío nos cargaría las pilas.
Starbasse,
Tota l'oficina amb olor a xoriçet..... Segú que et demanaven més d'un.
Silvia,
Ya veo tu hijo es del club de Luis.
Sonia,
Quatre???? ains el règim....
Muas per tots!
Ohhh, que bones i cruixents tenen de quedar a mes amb xoriço i ou ja tens un sopar ben complert!
ResponderEliminarSalutacions
UNa idea divertida i curiosa per a un àpat informal. I amb el farcit que has triat, segur que agrada a tothom ;)
ResponderEliminarm'agrada molt, i penso quina sort saber fer pa per poder-te fer les peces a la mida que necessites per a cada preparació.
ResponderEliminarl'Estany,
ResponderEliminarSi mes no potent ho és.
Gemma,
xorió i ou, no falla mai.
Mus!
Boníssims en prenc bona nota, doncs la propera vegada que torni a fer panets, ja tinc el farciment, per un sopar molt informal i bo, com a mi m’agraden.
ResponderEliminarPetonets
Sion,
ResponderEliminarVaig fer uns altres amb formatge, beicon i ceba, també estvan bestials.
Muas!
Con el relleno sorpresa triunfo seguro.Quedan muy bien yo los habia probado de huevo solo y asi que intentare probar las dos versiones que nos das porque el formatge,beicon,ceba hummmmmm
ResponderEliminarpetons
miquel
Ou, xoriço i pa, tot un sopar fantàstic.
ResponderEliminarPetonets
Miquel,
ResponderEliminarjo sempre em quedo amb el formatge, però aquesta vegada no sé, no sé... bueno com bé dius amb els dos.
Carmen,No falla, eh.
Muas!
Qué bocaditos mas graciosos jajaja. Un besazo.
ResponderEliminarJo els tinc publicats amb sobrasada.... a casa molts diumenges cauen a taula....
ResponderEliminargenial...
un petonet
Amb aquest panet l'Arnau es tornaria boig. Li encanta el "choripán" y si a sobre té ou...me l'apunto per fer-li un sopar romàntic, jajaja!! la truita de patates i això no el podria fer més feliç!
ResponderEliminarPetonets!!
Un plat extraordinari per agafar forces per a la resta del dia. I per perdre el fred!
ResponderEliminarNati,
ResponderEliminary ricos....
Neus,
ja tinc una altre opció.
Alba,
Doncs l'Arnau i en Luis a taula es podrien donar la ma.
Josep,
Quin rotllo de fred.
Muas!
Qué chulada de receta!!! esto debe de ser una pasada con amigos, deben de flipar al verlos.
ResponderEliminarM'encanten les sorpreses, i si són d'aquest tipus, encara més!
ResponderEliminarJo!, en vull 5 per aquesta nit!.Quina manera més guapa de fer un soparet!, com sempre, ens sorprens amb bones idees!una abraçada guapa!
ResponderEliminarElena,
ResponderEliminarsi es divertido porque si los pones cerraditos...
Visc a la Cuina,
Com ens agrada jalar.
Merçe,
gràcies guapa i serveix-te tí mateixa.
Muas!
estos panecillos le encantarán a mi marido :)
ResponderEliminarSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com