PANECILLOS SORPRESA

Los presentas en la mesa cerraditos y............ Surprise!!

Yo los panecillos los he preparado con la masa de la xapata , si os animáis siempre quedarán mas buenos con un pan casero. Pero si hay falta de tiempo los podemos comprar hechos.

Ingredientes:

  • xapatitas con forma redonda
  • Huevos
  • Chorizo Asturiano


Preparación;

1.- Primero de todo haremos las xapatas, las dejamos enfriar. Una vez frías las cortaremos por arriba como haciendo un sombrero o una tapa y vaciamos un poco de miga.

2.- Ahora metemos dentro un poco de chorizo, el huevo encima y al horno, quince minutos, 180º.

3.- Sacamos....

Y a comer!



24 comentarios:

  1. ¡Qué plato más bueno para empezar el día!
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Sensacional, i a sobre són molt aptes per a portar a la carmanyola de la feina (potser amb alguna combinació més suau per no espantar al company de taula jejeje)

    ResponderEliminar
  3. Mi hijo me hace la ooooolaaaaaaaaaaaaa con este bocado,dos cosas que le apasionan,vata con el bocado nena,para cojer fuerzas y entrar en calos...que fríoooooo....

    Un besote

    ResponderEliminar
  4. Ai, nena, posa'm....no sé....4!

    Petons,

    ResponderEliminar
  5. Mese,
    Un poco potente pero si con el frío nos cargaría las pilas.

    Starbasse,
    Tota l'oficina amb olor a xoriçet..... Segú que et demanaven més d'un.

    Silvia,
    Ya veo tu hijo es del club de Luis.

    Sonia,
    Quatre???? ains el règim....

    Muas per tots!

    ResponderEliminar
  6. Ohhh, que bones i cruixents tenen de quedar a mes amb xoriço i ou ja tens un sopar ben complert!

    Salutacions

    ResponderEliminar
  7. UNa idea divertida i curiosa per a un àpat informal. I amb el farcit que has triat, segur que agrada a tothom ;)

    ResponderEliminar
  8. m'agrada molt, i penso quina sort saber fer pa per poder-te fer les peces a la mida que necessites per a cada preparació.

    ResponderEliminar
  9. l'Estany,
    Si mes no potent ho és.

    Gemma,
    xorió i ou, no falla mai.

    Mus!

    ResponderEliminar
  10. Boníssims en prenc bona nota, doncs la propera vegada que torni a fer panets, ja tinc el farciment, per un sopar molt informal i bo, com a mi m’agraden.
    Petonets

    ResponderEliminar
  11. Sion,
    Vaig fer uns altres amb formatge, beicon i ceba, també estvan bestials.

    Muas!

    ResponderEliminar
  12. Con el relleno sorpresa triunfo seguro.Quedan muy bien yo los habia probado de huevo solo y asi que intentare probar las dos versiones que nos das porque el formatge,beicon,ceba hummmmmm
    petons
    miquel

    ResponderEliminar
  13. Ou, xoriço i pa, tot un sopar fantàstic.
    Petonets

    ResponderEliminar
  14. Miquel,
    jo sempre em quedo amb el formatge, però aquesta vegada no sé, no sé... bueno com bé dius amb els dos.

    Carmen,No falla, eh.

    Muas!

    ResponderEliminar
  15. Qué bocaditos mas graciosos jajaja. Un besazo.

    ResponderEliminar
  16. Jo els tinc publicats amb sobrasada.... a casa molts diumenges cauen a taula....
    genial...
    un petonet

    ResponderEliminar
  17. Amb aquest panet l'Arnau es tornaria boig. Li encanta el "choripán" y si a sobre té ou...me l'apunto per fer-li un sopar romàntic, jajaja!! la truita de patates i això no el podria fer més feliç!
    Petonets!!

    ResponderEliminar
  18. Un plat extraordinari per agafar forces per a la resta del dia. I per perdre el fred!

    ResponderEliminar
  19. Nati,
    y ricos....

    Neus,
    ja tinc una altre opció.

    Alba,
    Doncs l'Arnau i en Luis a taula es podrien donar la ma.

    Josep,
    Quin rotllo de fred.

    Muas!

    ResponderEliminar
  20. Qué chulada de receta!!! esto debe de ser una pasada con amigos, deben de flipar al verlos.

    ResponderEliminar
  21. M'encanten les sorpreses, i si són d'aquest tipus, encara més!

    ResponderEliminar
  22. Jo!, en vull 5 per aquesta nit!.Quina manera més guapa de fer un soparet!, com sempre, ens sorprens amb bones idees!una abraçada guapa!

    ResponderEliminar
  23. Elena,
    si es divertido porque si los pones cerraditos...

    Visc a la Cuina,
    Com ens agrada jalar.

    Merçe,
    gràcies guapa i serveix-te tí mateixa.

    Muas!

    ResponderEliminar
  24. estos panecillos le encantarán a mi marido :)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponderEliminar

Gracias por pasar por aquí.

Si quieres ponerte en contacto conmigo me encontrarás en gemmamomu@hotmail.com

Muas!!